Novinky v eD SHOPu usnadňují nákupy. Znáte je všechny?

104

Novinek v eD SHOPu přibyla za poslední dobu opravdu spousta. A jak se říká, opakování je matka moudrosti. Pojďte si s námi proto připomenout všechny nové vychytávky, které pomohou ulehčit a urychlit vaše nákupy.

Nové sekce, funkce a ukazatele, pohotový rádce eD expert nebo snadnější porovnání výkonu CPU. Přestože vás o novinkách na našem e-shopu informujeme pravidelně, není nad to najít vše na jednom místě. A tak jsme připravili stručné shrnutí toho nejdůležitějšího. Zjistěte, jak vám novinky pomohou a kde je najdete.


eD body za vaše nákupy
eD body nejsou žádnou novinkou. Doteď jste je mohli obdržet v promoakcích, nyní je získáte i při nákupu vybraných produktů. O eD body si tak snadno obohatíte svůj eD účet, následně je dle libosti využijete na další nákupy či odměny.


eD EXPERT
eD expert funguje jako rádce, kterého máte vždy po ruce. Prostřednictvím online chatu můžete pokládat dotazy, na které odpovídají odborníci ze zákaznické péče. Zeptat se můžete nejen na konkrétní zboží, ale také na fungování eD SHOPu.


Cross-selling
Doplňkové produkty a služby k položkám vašeho nákupu budete mít vždy po ruce. Funkce má za úkol obohatit nakoupené zboží o příslušenství, prodlouženou záruku, software a další.


Promoakce s ukazatelem plnění
Splnili jste všechny podmínky pro získání odměny? Ukazatele plnění poslouží pro lepší přehled. U vybraných promoakcí tak na teploměrovém ukazateli jednoduše vidíte, jak si v dané promoakci stojíte, zda máte na odměnu nárok či kolik vám chybí pro její získání.


Sekce Doporučujeme
Doporučíme vám bestsellery i aktuální trendy na trhu a předáme tipy produktových manažerů. To vše v sekci Doporučujeme. Tu pravidelně aktualizujeme o nové produkty.


Výkon CPU dle PassMark
Nejen partnerům v rámci výběrového řízení jsme usnadnili a urychlili práci. Porovnávání zařízení dle hodnoty PassMark je novou funkcí v eD SHOPu. Nakupování dle výkonnosti procesorů tak nebylo nikdy jednodušší.