Technické okénko: Promoakce na eD SHOPu přehledně s ukazateli

145

Upgrade promoakcí? Ano, prosím. Promoakce, na které jste u eD zvyklí, jsme nově vylepšili o ukazatel plnění. Ten přinese lepší přehled i orientaci.

Promoakce, promoakce a zase promoakce. Občas jich je tolik, že snadno můžete ztratit přehled o tom, do kterých z nich jste zapojení a zda máte splněné všechny podmínky pro získání odměny. To vše nyní zjistíte jednoduše na jednom místě. U vybraných promoakcí v eD SHOPu nově naleznete teploměrový ukazatel, který vám přehledně zobrazí stupeň vašeho plnění.

A že máte nárok na více odměn z různých promoakcí? Nevadí, informace o plnění jednotlivých akcí naleznete přehledně v sekci Motivační programy. Zde se vám objeví všechny promoakce, kterých se účastníte. Snadno tak zjistíte velikost obratu či množství produktů, které vám pro získání odměny ještě chybí nakoupit.

A to není vše! Aby vám už žádná odměna neutekla, připravili jsme informační sdělení, které vám zašleme na e-mail. Zahlcení vaší schránky se bát nemusíte. Upozornění zašleme pouze tehdy, když uvidíme, že promoakci plníte a chybí vám už jen určitá část pro získání nároku na odměnu.


Další novinky na eD SHOPu

► eD body aneb praktická odměna za nákupy

eD body jistě znáte. Praktická odměna za nákupy, kterou si lze obohatit účet v eD SHOPu se dočkala upgradu. Do teď jste eD body mohli získat pouze jako odměnu v promoakci. Nově vám je připíšeme i za nákupy jednotlivých produktů.

U vybraných produktů v e-shopu se setkáte s růžovým štítkem, jenž informuje o možnosti získat odměnu i o počtů eD bodů, které za produkt obdržíte. Celkový stav nasbíraných bodů pak zjistíte v sekci Motivační programy.

Je to jednoduché. Počet eD bodů se rovná počtu korun. Body můžete uplatnit při nákupu produktů v eD SHOPu či v rámci věrnostního programu eD EDEN, kde je lze vyměnit za odměny v podobě poukázek.

► Proforma na dosah ruky

Nemáte u eD kreditní rámec a nakupujete na proforma faktury? Již nemusíte čekat, než vám dorazí. Nově si ji můžete stáhnout sami.

Nakupování v eD SHOPu je opět o chlup efektivnější. V přehledu objednávky nyní naleznete dvě nová tlačítka, díky kterým lze jednoduše stáhnout proformu jak na celou objednávku, tak i na produkty, které jsou blokované a mohou být odeslány ihned. Zkrátíte tak zbytečné čekaní na zboží, které je skladem.

Matěj Paschek, vedoucí oddělení zákaznické péče
„Komfort našich zákazníků při užívání eD SHOPu je pro nás prioritou. Neustále se tak snažíme přicházet s novými vylepšeními, které zpříjemní vaše nákupy. Proto jsme se tentokrát při vylepšeních zaměřili na motivační programy.“