Technické okénko: Digitální obchodník dostupný na jeden klik

295

Možná jste o něm slyšeli, možná jste na něj již narazili. Na eD SHOPu se můžete nově setkat s eD expertem. O koho se jedná? O pokročilý online chat, díky kterému se přímo na našem e-shopu můžete okamžitě spojit se specialisty z oddělení zákaznické péče.

eD experti rádi poradí s výběrem produktů a usnadní váš nákupní proces. Zeptat se jich můžete nejen na konkrétní zboží, ale také na fungování eD SHOPu – co kde najít, co jak nastavit – a na další obecné informace ohledně eD.

Jak se s eD expertem spojit?

Snadno. Při návštěvě eD SHOPu stačí pouze kliknout na ikonu eD expert umístěnou v pravém dolním rohu obrazovky.

Otevře se vám klasické chatovací okno, skrze které lze pokládat dotazy. Do několika minut vám poradí náš operátor.

Pokud budete chtít, můžete se s ním spojit také prostřednictvím videohovoru anebo spolupracovat na jedné, sdílené obrazovce.

S asistencí eD experta můžete projít cokoli, co bude potřeba. Třeba celý nákup.

Zajímavost: Do budoucna se můžete těšit také na nasazení eD experta na slovenském eD SHOPU nebo na speciální eD experty, úzce zaměřené na konkrétní produktovou kategorii či značku (například monitory Samsung).

Digitální obchodník nenahradí klasického

O svého obchodníka ani produktového manažera nepřijdete. Pro úpravy cen, speciální nabídky a další požadavky pro vás zůstává kontaktní osoba stejná jako doposud. Pokud se ale potřebujete rychle zorientovat na eD SHOPu nebo nevíte, na koho se zrovna obrátit, může vám eD expert pomoci.

eD expert v datech

Naši experti doposud vyřídili stovky dotazů na eD SHOPu a jsou připraveni poradit i vám. Budeme rádi, když se s nimi spojíte.


Další novinky pro snadnější nakupování

Vylepšujeme vyhledávání produktů na eD SHOPu

Vyhledávání patří mezi hlavní funkce každého e-shopu a náš eD SHOP není výjimkou. Neustále se proto zabýváme tím, jak zrychlit a zpříjemnit hledání produktů.

Může se zdát, že zlepšit vyhledávání je poměrně jednoduchý úkol, ale opak je pravdou. Po zadání konkrétního výrazu do pole vyhledávání systém prochází statisíce produktů z naší nabídky. Produkty mají různorodé vlastnosti, a to i v případě, že zůstáváme jen v oddělení IT. Co teprve, když do úvahy vezme další produktové kategorie, jako jsou elektronika nebo třeba sport?

Proto jsme přidali novou funkci, kterou jsme nazvali Kategorie vyhledávání. V čem vám pomůže? Zejména v případech, kdy nehledáte konkrétní produkt, ale obecnější typ zboží. Například tiskárnu Canon.

Dříve se stávalo, že jste v takovém případě ve výsledcích mohli nalézt nejen tiskárny Canon, ale i příslušenství, jako jsou papíry nebo tonery. Při řazení výsledků dle nejnižší ceny tak byly na předních pozicích primárně vidět tyto doplňky namísto samotných tiskáren.

To se s novou funkcí již nestane. Díky Kategorii vyhledávání se vám ve výsledcích zobrazí přehledně všechny nalezené kategorie produktů. A vy se budete moci jednoduše rozhodnout, zda chcete vybírat z tiskáren, příslušenství nebo doplňků.


Promoakce přehledněji

Víte, že v přehledu promoakcí na eD SHOPu můžete jednotlivé akce filtrovat podle doby jejich ukončení? Snadno si tak pohlídáte, kolik času vám zbývá pro splnění podmínek.

Stačí, když v záložce Promoakce na hlavní stránce kliknete na šipku pro filtrování a položky budou seřazeny tak, že jako první vidíte ty nejdříve končící.

Jednotlivé promoakce můžete také vybírat podle toho, zda se jedná o All distri akci spuštěnou u více distributorů, nebo exkluzivní akci, kterou jsme pro vás připravili v eD. Stačí hledat růžový symbol Jen u eD v záhlaví promoakce.