Ocenění Distributor roku 2022 značky Canon putuje do eDéčka

223

Společnost Canon při příležitosti distribuční konference ocenila své obchodní partnery za uplynulý rok 2022. eD si z dubnového setkání odneslo rovnou dva hodnotné tituly, Distributor s nejvyšším obratem a Nejlepší distributor periferií pro český i slovenský trh.

Pravidelné kvartální setkání společnosti Canon se uskutečnilo ve dnech 27. a 28. dubna v brněnském wellness hotelu Maximus. Zástupci značky se zde sešli se svými obchodními partnery, a při této příležitosti zároveň ocenili nejlepší distributory za rok 2022. Na pomyslném stupni vítězů opět stanulo také eDéčko, kterému se podařilo získat rovnou dvě ocenění.

Konkrétně jsme obhájili obě prvenství z předchozích let, tedy Nejlepší distributor periferií za rok 2022 pro Českou republiku a Slovensko (The Best Distributor of 2022 Open B2B Peripherals Performance) a především pak metu nejvyšší, tedy Distributor s největším obratem v Česku a na Slovensku (The Best Distributor of 2022 Overall Performance).

Symbolické plakety předali zástupci společnosti Canon Martin Zeman (Country Lead CZ/SK) a Milan Künstler (Channel Manager). Za eD ocenění převzali Business Unit Manager Milan Tajčman a Jan Nábělek a produktoví manažeři Martin Židek a Marián Kuzmiak. Předávání se zúčastnili i další členové Canon týmu z řad eDéčka.


Mezi top distributory se eD řadí každoročně a pravidelně obsazuje nejvyšší příčky: