Stali jsme se distributorem roku 2021 značky Canon

85

Získali jsme další hodnotná ocenění za uplynulý rok! Z pravidelného kvartálního setkání společnosti Canon jsme si koncem února odnesli rovnou dva tituly, včetně toho nejvyššího. Ocenění Distributor s největším obratem a Nejlepší distributor periferií jsme získali pro český i slovenský trh.

Ve čtvrtek 17. února se zástupci společnosti Canon sešli v brněnském hotelu Kaskáda se svými obchodními partnery a při příležitosti kvartálního setkání ocenili nejlepší distributory za uplynulý rok. Mezi těmi opět stanulo také eD, podařilo se nám získat rovnou dvě ocenění.

Konkrétně se tak můžeme pyšnit titulem Nejlepší distributor periferií za rok 2021 pro Českou republiku a Slovensko (The Best Distributor of 2021 Open B2B Peripherals Performance) a především pak metou nejvyšší, tedy titulem Distributor s největším obratem v Česku a na Slovensku (The Best Distributor of 2021 Overall Performance).

„Ze všech distributorů jsme získali ocenění nejhodnotnější.“

Symbolické plakety z rukou zástupců značky přebrali obchodní ředitel Tomáš Jungmann, manažer skupiny nákupu Tomáš Frimmel a manažer sítě eD PROFI Tomáš Štěpánek. „Ze všech distributorů jsme získali ocenění nejhodnotnější – dosáhli jsme nejvyššího obratu v rámci České republiky a Slovenska napříč všemi kategoriemi Canon. Ocenění za oblast periferií je už jen třešnička na dortu, která mě však jako manažera skupiny nákupu pro Periferie a Networking velmi těší,“ doplnil Tomáš Frimmel k získaným oceněním.

Předávání se zúčastnili i další členové Canon týmu z řad eD system. Za společnost Canon ocenění předali Petr Kouba (Partner Manager Distribution Channel) a Vladimír Mašek (Distribution Manager).

Není to poprvé, kdy se tým pečující o značku Canon v eD system raduje z prvenství. Za rok 2020 jsme získali titul Nejlepší distributor periferií pro Česko a Slovensko a titul Distributor s největším obratem v rámci Slovenské republiky. Ocenění za největší obrat v Česku a na Slovensku jsme pak přebrali v letech 2019, 2017, 2015 a 2014. V předchozích letech jsme se stali také největším distributorem periférií Canon za rok 2018 a 2017 v Česku i na Slovensku a největším distributorem fotoproduktů Canon v České republice za rok 2013.