[Na dotaz] Honza Okřina: produkťák, bývalý fotbalista a majitel prvního PC ve Světlé Hoře

122

V novém díle podcastu Na dotaz jsme vyzpovídali Honzu Okřinu, produktového manažera skupiny komponent v eDéčku. Prozradil nám, jaké značky má na starosti, jak vyhrál bludišťáka, proč se nestal pilotem a komu fandí ve formuli 1.

Od eD studenta přes asistenta nákupu až po produktového manažera. Již čtvrtým rokem Honza působí u nás v eD a my jsme se jej rozhodli vyzpovídat. Jaké byly jeho začátky, jak se vyvíjela cesta napříč jednotlivými pozicemi a co vše obnáší aktuální post produkťáka? O tom se rozpovídal ve čtvrtém díle Na dotaz.

Řeč byla i o kryptoměnách, prvním počítači ve Světlé Hoře, Honzově fotbalové kariéře či League of Legends. Toulky do minulosti nás zavedly dokonce až k legendárnímu pořadu Bludiště. Poodhalili jsme také zákulisí příprav na březnovou konferenci eD EXPO, na které jste jej mohli vidět v pozici spíkra na přednášce Club3D.

Na závěr podcastu jsme se navíc dozvěděli, proč by chtěl Roman dostávat výplatu v Bitcoinech, proč není pokojíčkový hráč a proč se nemohl dočkat konce rozhovoru.

Další díl eD podcastu Na dotaz si můžete pustit již nyní na YouTube.

Všechny podcasty najdete na Spotify, Google Podcast, Apple Podcast nebo YouTube. Na dotaz si můžete přidat do své oblíbené aplikace skrze RSS feed https://anchor.fm/s/79036a14/podcast/rss