[Na dotaz] Fujitsu křížem krážem s Kateřinou Hažmukovou

268

Třetí díl ze série eDéčko podcastů Na dotaz je na světě. Vyslyšeli jsme přání Tomáše Jungmanna z prvního dílu a pozvali si k nám do studia ženu, konkrétně Distribution Account Managerku ve společnosti Fujitsu, Kateřinu Hažmukovou. Co všechno na sebe prozradila?

Nový podcast, nový host a nové zajímavé informace. Tentokrát jsme společně s Kateřinou nahlédli do jedné z nejstarších IT společností na světě, japonského giganta Fujitsu.

Podcast Na dotaz si můžete přidat do své oblíbené aplikace skrze RSS feed https://anchor.fm/s/79036a14/podcast/rss

Tabulkový mág a fanda japonských motorek

Kateřina na sebe prozradila, že žije život naplno. To také dokazují volnočasové aktivity, kterým se věnuje. Nesmí chybět sport, turistika, motorky a cestování karavanem. Dozvíme se i o tom, proč se rozhodla pro kariérní dráhu ve Fujitsu a čím vším si musela ve společnosti projít.

Mimo to samozřejmě přišla řeč i na otázky ohledně společnosti Fujitsu. Kam společnost v budoucnu směřuje a jaký je rozdíl mezi japonskou a evropskou odnoží? Jakou roli v tom všem hraje Brno?

Na řadu přišlo také téma ohledně vztahu mezi Fujitsu a eD. Má společnost Fujitsu specifické požadavky pro své distributory? Ovlivňuje nás jejich zelená politika zaměřená na ekologii a udržitelnost? Co skladová dostupnost v dnešní komplikované době? Jaká jsou očekávání na projekt Fujitsu expert? Tohle i mnoho dalšího se dozvíte v novém dílu podcastu Na dotaz.

Třetí díl eD podcastu Na dotaz si můžete pustit již nyní na YouTube.


Všechny podcasty najdete na platformách Spotify, Google Podcast, Apple Podcast nebo YouTube.