eD podcast: Novinka ze stáje eD je na světě

342

Nové formáty máme prostě rádi. Ke konci roku jsme si pro vás proto připravili novinku ve formě audio a video podcastů, ve které nahlédneme do příběhů inspirativních lidí i projektů a prodiskutujeme aktuální témata.

Prvním hostem v premiérovém díle se stal Tomáš Jungmann, obchodní ředitel eD. Promluvil o své cestě k obchodu, přiblížil práci obchodního ředitele a mimo jiné také vysvětlil, proč se nestal učitelem.

Seznamte se s eD podcasty

Rozhovory pod taktovkou Matěje Paschka (manažer zákaznické péče v eD) a Romana Antese (marketingový manažer eD) přinášejí inspirativní příběhy a vhled do života lidí z IT distribučního prostředí.

Exkluzivní obsah nového formátu pro vás budeme připravovat ve formě audio podcastů a videí. Těšit se můžete na rozhovory, diskuze o aktuálních tématech i novinkách na trhu a spoustu dalšího.

Najdete je na platformách Spotify, Google Podcast, Apple Podcast nebo YouTube.

eDéčko podcast si můžete přidat do své oblíbené aplikace skrze RSS feed https://anchor.fm/s/79036a14/podcast/rss

Vánoční premiéra s Tomášem Jungmannem

Co dělá obchodní ředitel v eD, proč se nestal učitelem, proč by nepracoval v kasinu a jak vidí budoucnost IT distribuce? To vše a mnohem více prozradil Tomáš v 45 minutách přátelského rozhovoru s Romanem a Matějem.

Vánoční speciál si můžete pustit již nyní na YouTube.