eD Webinář s any.cloud

487

Středa 20. května přinesla další z eD webinářů. Tentokrát jste mohli zhlédnout zástupce značky any.cloud Jiřího Šotnara, který poskytl jednoznačnou odpoveď na otázku „Proč zálohovat data v Microsoft 365?“.

Cloudová řešení a zálohování dat hrají v dnešní době velkou roli. Spousta firem však stále netuší, jak se s touto výzvou poprat. Webinář značky any.cloud vám přináší odpovědi na základní otázky se zaměřením na zálohování, včetně té hlavní:

Proč potřebujeme zálohovat data v Microsoft 365?

Microsoft zabezpečuje a odpovídá za fungování infrastruktury a služeb Microsoft 365, ale odpovědnost za zajištění ochrany a dlouhodobé uchovávání svých dat uložených v Microsoft 365 nese váš zákazník.

Jiří Šotnar, CEO společnosti any.cloud pro Česko a Slovensko se ve webináři rozpovídal nejen o řešení ReVirt a dalších produktech, které data zákazníků spolehlivě ochrání, ale také přiblížil pravidlo 3-2-1, prozradil jak snížit rizika omezení podnikání vašich zákazníků a současně rozšířit obzory o nové příležitosti pro rozvoj podnikání.

Společně s produktovým manažerem eD Michalem Jílkem pak odpověděli na dotazy všech posluchačů.

Program webináře (60 minut):

  • zahájení webináře, pozdrav z eD
  • prezentace zástupce any.cloud
  • dotazy diváků
  • odpovědi na otázky
  • závěrečný on-line kvíz

Záznam webináře najdete na adrese https://my.demio.com/recording/F8jQuVNo

O značce any.cloud se můžete více dozvědět v našem článku Stali jsme se oficiálním distributorem značky any.cloud. Jednotlivé produkty vhodné pro zálohování jsme s Jiřím Šotnarem probrali při rozhovoru Zabezpečení dat jednoduše a rychle? Se správným řešením žádná věda a řešení ReTrust jsme představili ve článku ReTrust: Nebojte se digitalizace.

Doporučené videonávody any.cloud:

Všechna videa s podrobnostmi technického řešení ReVirt365 najdede na YouTube profilu značky any.cloud.