Stali jsme se oficiálním distributorem značky any.cloud

1277

eD rozšířilo své portfolio o multicloudové služby a do své nabídky nově zařadilo značku any.cloud.

Spotřebitelé na českém a slovenském trhu tak budou moci od začátku června 2019 nakupovat cloudová řešení společnosti any.cloud na eD SHOPu a obracet se na eD při řešení požadavků na zajištění neustálé dostupnosti, ochrany a zabezpečení dat nezbytných pro své podnikání.

„Jedná se o specialisty na zálohování do cloudu. Značka apeluje na to, aby spotřebitelé dodržovali pravidlo zálohování 3-2-1. Díky nové spolupráci tak můžeme našim zákazníkům pomoci rychle a jednoduše implementovat řešení, které ochrání jejich podnikání,“ vyjádřil se ke spolupráci Michal Jílek, produktový manažer.

Značka any.cloud zajišťuje Business Continuitu realizovanou především prostřednictvím zálohy a archivace dat do cloudu a implementace plánu automatické obnovy dat po havárii.

„Značka nabízí široké portfolio služeb. Je specialistou na to, jak přetvořit robustní enterprise řešení do podoby snadno dostupných cloudových služeb a umožnit tak jejich používání napříč všemi segmenty zákazníků, od těch největších až po ty nejmenší. V průběhu roku se navíc chystá díky úzké spolupráci s Veem a IBM představit exkluzivní služby, které budou na světovém trhu naprosto jedinečné. V současné době bych vyzdvihnul především ReVirt DraaS, řešení pro automatickou obnovu dat po havárii postavené na robustní technologii Veeam, a ReVirt 365, řešení pro zálohu dat Office 365,“ okomentoval nabídku Michal Jílek.

Společnost působí na trhu již od roku 1998 a poskytuje řešení více než 400 zákazníkům z celého světa. Díky desítkám datacenter po celém světě a 53 člennému týmu v Dánsku, Polsku a České republice se stala specialistou na zajištění Business Continuity a poskytování privátních multicloudových služeb.  Za své působení si odnesla již několik ocenění, například IBM Cloud Partner roku 2018 a 2017 nebo Veeam Cloud Service Provider roku 2014. Značka si zakládá na férovém partnerství a klade důraz na inovace, kvalitu, globální řešení a osobní přístup.