Zabezpečení dat jednoduše a rychle? Se správným řešením žádná věda.

1225

Zabezpečit a zálohovat? V oblasti dat pravidlo číslo jedna. Zajistit bezpečnost dat však může být někdy pořádný oříšek.

Abychom vám v eD tento proces usnadnili, rozšířili jsme naše portfolio o světového specialistu na zálohování, značku any.cloud.

Společnost působí na trhu již od roku 1998 a pomáhá svým klientům zajistit dostupnost, ochranu a zabezpečení dat.

A jak konkrétně vaše data v any.cloudu ochrání? To nám přiblížil Jiří Šotnar, CEO společnosti.

 


Můžete nám krátce představit společnost any.cloud?

Jsme mezinárodní poskytovatel multi-cloudových služeb se zaměřením na zajištění Business Continuity. Jinak řečeno, pomáháme našim klientům zajišťovat provozuschopnost prostřednictvím zálohování dat do cloudu.

„Nabízíme transparentní cenový model a nadstandardní podporu“

Co konkrétního můžete partnerům nabídnout?

Především kvalitní lidi. Díky nadšení a individuálnímu přístupu nabízíme partnerům inovativní, spolehlivá a vysoce flexibilní řešení, která odpovídají jejich potřebám. Každý z členů naší rodiny je profesionál zapálený pro svou práci. Mimo to máme unikátní produkty, jako je ReVirt nebo ReTrust. Ty umožňují získat robustní enterprise řešení transformované do jednoduché a komfortní cloudové služby. Partnerům navíc nabízíme transparentní cenový model a nadstandardní podporu.

Představíte nám více produkt ReVirt?

ReVirt je zkratka pro „Revezní Virtualizaci“. Jedná se o sadu Business Protection Suite, IT řešení pro firmy, které chtějí optimalizovat své zabezpečení a kontinuitu provozu. Je postaveno na technologii společnosti Veeam a jejich produktu Veeam Cloud Connect. Řešení lze použít například k odesílání záloh mimo pracoviště, aby se předešlo útokům škodlivých programů (BaaS). Pomocí replikace odešlete virtuální počítač na hostitele v cloudu a budete mít k dispozici jeho přesnou kopii. Při útoku nebo havárii můžete pak tyto vzdálené repliky snadno spustit a pracovat s nimi (DRaaS).

Jak je to se zabezpečením?

Zálohování i replikace využívají šifrování End2End. Data jsou zašifrována ještě předtím, než opustí vaše prostředí, zůstávají šifrovaná i během přenosu, aby nedošlo k úniku na internetu, a v případě zálohování jsou v šifrované podobě i uložena.

„Cílem je kombinace, díky které bude váš den o něco snazší a o hodně bezpečnější“

Co všechno je obsahem ReVirt Business Protection Suite?

Sadu můžete kombinovat dle svých potřeb. Cílem je kombinace, díky které bude váš den o něco snazší a o hodně bezpečnější. Vybírat můžete například z řešení „Zálohování“ pro zálohu fyzických koncových bodů, virtuálních počítačů nebo cloudového prostředí, z řešení „Zotavení po havárii“, které zajistí fungování kriticky důležitých systémů, i když vás postihne přírodní katastrofa, útok škodlivého programu nebo porucha hardwaru. „Archivování“ pak nabízí řešení pro dlouhodobou a ekonomicky přijatelnou archivaci
a „Zálohování Office 365“ ochrání váš software zejména s ohledem na data v sadě Office 365. Jednotlivá řešení toho samozřejmě obnášejí mnohem více, ale to by bylo na delší rozhovor. (Článek o Business Protection Suite můžete najít na stránkách společnosti)

Abych to shrnul. Obchodní krása této služby spočívá v tom, že jakmile se řešení spustí, prostě funguje, nevyžaduje žádné servisní zásahy. Partnery bych rád vyzval, aby využili možnost si toto řešení bezplatně vyzkoušet po dobu 30 dní. Věřím, že řada z nich zjistí, že řešení pro zálohování je velkou obchodní příležitostí, a že náš lidský přístup k podnikání je bude bavit.

Kompletní informace o řešení ReVirt 365 najdete v prezentaci.