ReTrust: Nebojte se digitalizace

638

Náš svět se digitalizuje. To znamená, že čelíme zcela novým překážkám a výzvám. Musíme reagovat rychleji a rychleji. Klademe si otázky typu „Jsou moje data dostatečně zabezpečena?“ a „Může někdo ukrást moji identitu online?“.

Antivir nás bohužel neochrání kompletně. Zpravidla není schopen pružně reagovat na nová rizika, jako je například phishing – podvržené stránky, které se tváří jako seriózní. Ať už zákazníci na digitálních platformách nakupují, registrují nový účet nebo jen aktualizují své kontaktní informace, vždy očekávají hladký a bezpečný proces. Úkolem každé organizace je poskytnout bezproblémové prostředí a potlačit možnost napadení nebo zneužití účtů. Ale jak na to? Pomůže vám produkt Trusteer od společnosti IBM.

Řešení pro ochranu digitální identity ochrání vás i vaše zákazníky. Pomůže vám vytvořit u klientů digitální důvěru, rozvíjet ji a udržovat. Tato agilní cloudová platforma využívá pokročilou umělou inteligenci a funkce strojového učení tak, aby vaší společnosti a zákazníkům umožnila bezpečný pohyb v digitálním světě.

IBM Trusteer analyzuje každý měsíc 43 miliard relací za účelem odhalení podvodného chování. Zjišťuje, identifikuje a validuje. Díky tomu pozná, zda se jedná o skutečného zákazníka nebo podvodníka. Software je schopen při ochraně zohlednit výstupy z analýzy zařízení uživatele, geografické lokality, použitého softwaru, behaviorální biometriky a dalších vzorců chování. V průběhu detekce rizika můžete sami rozhodnout (prostřednictvím určení váhy detekovaných rizik), jak má vaše aplikace naložit s těmi, kteří se podvodem vydávají za skutečné zákazníky, ohrožují účty nebo kradou platební informace či osobní údaje.

Toto sofistikované a robustní bezpečnostní řešení pro ochranu digitální identity uživatelů využívají mnohé světové banky, letecké společnosti, mobilní operátoři, pojišťovny nebo výrobci automobilů. V České republice jej využívá například Komerční banka při ověřování klientských přístupů. Produkt byl vyvinut s cílem chránit zákazníky a zabránit podvodníkům zneužít jejich digitální identitu. Tím chrání nejen zákazníky, ale také vaši organizaci.

Řešení 5 v 1

Trusteer se skládá z pěti kroků detekce, které maximalizují zabezpečení.

Jak ReTrust zlepšuje zabezpečení aplikace?

  • Zvyšuje kybernetickou bezpečnost: Odhaluje podvodníky, ověřuje výši rizika a vytváří bezpečnou cestu zákazníka během přihlašování
  • Vytváří a udržuje digitální důvěru jen se skutečnými uživateli: Například pomocí prvků pasivní biometrie
  • Zavádí digitální důvěru hned od začátku: Prostřednictvím skóre, které bylo zjištěno na již známých zařízeních

ReTrust

Produkt ReTrust – IBM Trusteer je poskytován jako cloudová služba (SaaS) dodávaná společností any.cloud. Díky provedení typu cloud nemusíte vynakládat vysoké investiční prostředky na pořízení nezbytného hardwaru a softwaru, ani investovat do školení vašich IT pracovníků. Celé řešení můžete pořídit jednoduše, rychle a levně ve formě služby. Chraňte své podnikání i zákazníky. Pořiďte si ReTrust!


Více informací k řešení ReTrust i k dalším produktům značky any.cloud vám poskytne produktový manažer eD.

Michal Jílek, mjilek@edsystem.cz