10 nejčtenějších článků roku 2018

1410
Nejčtenější články roku 2018 na webu magazínu eDéčko

Magazín eDéčko (i jeho online verze) má za sebou první necelý rok fungování. Jaké články roku 2018 vás na webu časopisu zaujaly nejvíce? Tady je výběr toho nejčtenějšího. Pokud jste některý z nich propásli, je ten pravý čas pustit se do čtení.

Josef Kočica, regionální manažer značky Optoma pro východní Evropu„Optoma je vidět všude, i díky eDéčku,“ říká Josef Kočica, regionální manažer pro východní Evropu

Vyzpovídali jsme zástupce jedné z našich značek. V prvním díle pravidelné rubriky to byl Josef Kočica z Optomy, která je mimo jiné proslulá kvalitními přístroji pro domácí kino.  Umí toho ale mnohem víc, o čemž se i díky spolupráci s eDéčkem dovídá stále více lidí v Česku a na Slovensku.

► PŘEČÍST ČLÁNEK

 

Daniel Vondráček a Šimon ChurýMarketingová (r)evoluce: Dvojrozhovor s Danielem Vondráčkem a Šimonem Churým

Od počátku srpna 2018 má eD nového ředitele marketingu. Stal se jím Šimon Churý, který ve funkci vystřídal Daniela Vondráčka. Proč se Dan rozhodl odejít? Co se nyní změní v jejich rodinách? A co oba v nejbližší době čeká? Za minulostí se ohlédli a do budoucnosti nahlédli ve společném dvojrozhovoru.

► PŘEČÍST ROZHOVOR

 

Jan Novák, ředitel nákupu eD systemNa pozici ředitele nákupu přinesu maximální tah na branku

Za vysokoškolských studií přišel do eDéčka jako student. Původně plánovaná stáž se proměnila v práci manažera, která se protáhla na několik let. Když se v prosinci 2017 stal Petr Slouka výkonným ředitelem, uvolnilo se místo ředitele nákupu, Jan Novák byl jasnou volbou – ve svých 29 letech dostal na starosti celý nákup.

► PŘEČÍST ROZHOVOR

 

Vladimír Prinke, obchodní ředitel eD systemVladimír Prinke: Jak být skutečným obchodníkem

Segmentace, potenciál, stabilita. Proč jsou zrovna tyto hodnoty klíčové nejen pro prosperující a spokojený tým, ale i pro celou firmu? To prozradil obchodní ředitel eD Vladimír Prinke.

► PŘEČÍST ČLÁNEK

 

turnaj Fun Golf Tour (2018) Obrazem: Druhý turnaj Fun Golf Tour v Čeladné

Golfový resort v podhůří Beskyd se ve čtvrtek 13. září stal dějištěm druhého turnaje Fun Golf Tour. Tu zorganizovalo eD společně se svou sesterskou společností Dileris.

 

► PROHLÉDNOU FOTOREPORTÁŽ

 

eD Parník 2018 Fotoreportáž: Jak eD Parník téměř 20 tisíci na dobročinnost přispěl

Bezmála 150 VIP partnerů eD se potkalo 14. června na palubě lodi Cecílie a vydalo se na tradiční plavbu po Vltavě.

 

► PROHLÉDNOUT FOTOREPORTÁŽ

 

Tomáš Frimmel, BUM pro periferie a networking v eD systemTomáš Frimmel: Z kanclu peníze nevydělám

Tomáš Frimmel – rekordman v počtu najetých kilometrů za partnery, majitel psa s fobií a ten, kdo rozjel Samsung LFD z nuly na mnohamilionové obraty měsíčně.

 

► PŘEČÍST ČLÁNEK

 

eD World 2018750 účastníků okusilo supersílu v technologiích na konferenci eD WORLD

Připomeňte si atmosféru 18. ročníku největší IT distribuční konference v České republice s názvem eD WORLD, kterou eD každoročně pořádá.

 

► PROHLÉDNOUT FOTKY A PŘEČÍST ČLÁNEK

 

eD system poslal zákazníky na závod F1

Obratem do Monaka aneb jak jsme se stali součástí F1 

V roce 2018 jsme poslali zákazníky do prosluněného Monaka na prestižní závod formule 1. Jedinečný zážitek v reportáži popsal obchodní manažer Michal Dykast.

 

► PROHLÉDNOUT FOTKY A PŘEČÍST REPORTÁŽ

 

Otestováno eDéčkem: Recenze robotického vysavače Ecovacs Deebot R98[VIDEORECENZE] Ecovacs: Recenze robotického vysavače Deebot R98

Vynález tisíciletí. Tak Roman v recenzi označil robotický vysavač. Podívejte se, jak v naší recenzi obstála vlajková loď značky Ecovacs.

 

► PŘEHRÁT RECENZI