eD získalo ocenění Největší distributor značky Xerox

57

Převzali jsme ocenění pro největšího distributora produktů Xerox v Česku a na Slovensku. Prestižní ocenění nám na slavnostním eventu pro obchodní partnery předali zástupci společnosti.

Udílení cen bylo součástí akce pořádané značkou Xerox ve spolupráci s eD. Ta se konala ve středu 17. dubna v brněnském hotelu Maximus Resort a účastnili se jí obchodní partneři z obou zemí, přičemž několik z nich převzalo ocenění za své výsledky v uplynulém roce.

Titul Největší distributor roku za nejvyšší obrat, tedy za nejvyšší prodeje produktů Xerox na českém a slovenském trhu, zamířil již po několikáté do eD system. Symbolickou plaketu převzali zástupci z řad eDéčka – obchodní ředitel Tomáš Jungmann, ředitel nákupu Jan Novák, business unit manager Milan Tajčman a produktový manažer Martin Židek.

„Jsme hrdí na to, že jsme ocenění obdrželi již po několikáté. Bereme to jako potvrzení toho, že eD system hraje významnou roli v distribuci produktů Xerox v Česku a na Slovensku,“ okomentoval ocenění Martin Židek, který o značku v eD dlouhodobě pečuje. Ocenění převzal přímo z rukou generálního ředitele Xerox Petera Halma a Partner Business Team Leadera Petera Miky.