Představení značky a týmu Xerox

194

Značce Xerox nezpochybnitelně patří místo na výsluní významných amerických společností, které psaly dějiny světa IT. Jen málokteré firmě se totiž podařilo zobecnit svůj název natolik, aby vytvořila synonymum v běžné mluvě.

Řeč je o slově xeroxovat, které se stalo zástupným výrazem pro kopírovat. Xerox rozmachu IT ale přispěl mnohem více než pouze inovacemi na poli tiskových řešení. Málokdo ví, že stál mimo jiné třeba za rodem počítačové myši či uživatelského rozhraní využívajícího obrázky, které později přejali Apple a Microsoft.

V současnosti je Xerox známý především pro své profesionální a domácí tiskárny, multifunkce, skenery, spotřební materiál i odpovídající software a služby. A neustálý trend vývoje a inovací ve společnosti neutuchá ani dnes. Pyšní se mnoha počiny v oblasti digitální transformace, rozšířené reality, automatizace robotických procesů, aditivní výroby nebo čistých technologií.

Značce není lhostejná ani budoucnost, proto se snaží být průkopníkem také v udržitelnosti. V roce 2021 získala prestižní pečeť Terra Carta od prince z Walesu – za udržitelné podnikání s plánem obnovy přírody, společnosti a planety, a k jejím cílům patří dosáhnutí uhlíkové neutrality do roku 2040.

O portfolio Xerox v eD pečují:

Martin Židek, produktový manažer

Jako produktový manažer se starám o celé portfolio značky zahrnující tiskárny, spotřební materiál i tiskový papír. Více než dvacetiletá spolupráce s eDéčkem jen kvete, o čemž svědčí i fakt, že jsme po mnoho let největším distributorem v Česku a na Slovensku. Rád bych zmínil moderní aplikace Xerox Work Place Suite a Cloud, které přináší jistou konkurenční výhodu a značka za ně získala již mnoho ocenění.

tel: +420 724 222 012 | e-mail: mzidek@edsystem.cz


Dominika Tvrdoňová, marketingová specialistka

Marketingové aktivity pre Xerox robím iba krátko, ale o to viac sa teším, že spolu s produktovým manažérom Martinom a zástupcami značky tvoríme skvelý tím, ktorého výsledkom sú zaujímavé a jedinečné projekty. Na jar 2023 sme napríklad spustili webovú stránku primelink.cz, ktorá je súčasťou projektu na podporu predaja produkčných strojov PrimeLink. Sme otvorení kreatívnym nápadom, snažíme sa značku rozvíjať a to je to, čo ma na tom baví.

tel: +421 917 371 135 | e-mail: dtvrdonova@edsystem.sk

Tým doporučuje:

➤ Xerox PrimeLinkUnikátní tiskové řešení pro kreativce

Produktivní, škálovatelný a profesionální tisk: Řada barevných a černobílých kopírek a tiskáren PrimeLink umožňuje výkonnou produkci pro všechny typy prostředí. Pyšní se vynikající kvalitou obrazu a bezkonkurenční flexibilitou médií.

Barevný tisk na nejvyšší úrovni: Rychlý a věrný tisk zaručují profesionální barvy Xerox s přesností Pantone při produkční rychlosti 65 až 70 stran za minutu. Zařízení mají ještě více použití díky nové technologii Xerox Adaptive CMYK Plus pro tisk se zlatými, stříbrnými, bílými a čirými prvky i fluorescenčními efekty.

I černobílý tisk exceluje: PrimeLink jsou vysokorychlostní produkční a pokročilé stroje s možností tisku od 100 až 136 stran za minutu. Technologie SIQA (Simple Image Quality Adjustment) zajišťuje monitorování nastavení hustoty toneru pro výstup bez vad od prvního do posledního výtisku. Toner EA-Eco LGK vytváří sytější černou a konzistentnější, hladší odstíny šedé.


➤ Xerox VersaLink B415 a C415Tiskárna A3 zabalená do půdorysu A4

VersaLink B415: Černobílá multifunkční tiskárna přináší rychlost tisku až 50 stran A4 s rozlišením 1 200 × 1 200 DPI a 104 stran skenování za minutu. Zařízení je ideální pro pracovní týmy do patnácti uživatelů s výtěžností až 20 tisíc stran měsíčně.

VersaLink C415: Barevná multifunkce je skvělé řešení pro kanceláře do deseti pracovníků s výtěžností do 10 tisíc stran měsíčně. Hravě zvládne skenovat až 104 stran za minutu a vytisknout až 42 stran A4 s kvalitou rozlišení 1 200 × 1 200 DPI.

Nejnovější technologie a zabezpečení: Oba modely nabízejí intuitivní uživatelské rozhraní podobné sedmipalcovému tabletu, které umožňuje přizpůsobit, zjednodušit a urychlit zpracování úloh. Tisk lze snadno provádět i z jakéhokoli mobilního zařízení a samozřejmostí je využití technologie ConnectKey s aplikacemi a řešeními, jenž splňují potřeby každého podniku. Důležitou vlastností je také komplexní integrované zabezpečení.