Jsme největším distributorem značky Xerox

919

Získali jsme další hodnotné ocenění! Titul, který si eD tentokrát mohlo připsat ke svým dosavadním letošním úspěchům, jsme získali od společnosti Xerox, když jsme se stali největším distributorem produktů této značky. Zástupci eD ocenění přebrali z rukou generální manažerky Xerox Veroniky Brázdilové koncem února v Praze.

Největší distributor pro český a slovenský region za rok 2019, tak zní ocenění, které jsme si v eD system vysloužili od značky Xerox. Získali jsme jej za obrat v kompletním portfoliu tiskáren a spotřebního materiálu. Plaketu s oceněním předala zástupcům eD generální manažerka Xerox pro Českou a Slovenskou republiku a Maďarsko Veronika  Brázdilová. Stalo se tak dne 26. února 2020 v rámci Partnerského setkání v pražské restauraci NOLA.

Plaketu převzal produktový manažer Martin Židek, který se o značku stará. Společně s ním se akce účastnil také Jan Novák, ředitel nákupu eD system. Oba ocenění velmi potěšilo především proto, že se jedná o potvrzení kvalitní práce celého týmu značky v eD.

Ta jde vidět každým rokem, jelikož  si eD system pomyslnou první příčku v distribuci produktů Xerox udržuje dlouhodobě. „Ocenění si velice vážíme. Je výsledkem dobré práce celého našeho obchodního týmu. Těší nás, že jsme opět přesvědčivě obhájili prvenství jak v segmentu Equipment, tak i Supplies, a to v České i Slovenské republice. Velký dík proto patří také naší slovenské kolegyni Lucii Takáčové, která se o značku na tamním trhu stará,“ vyjádřil se produktový manažer Martin Židek.

Produktový manažer značky Xerox Martin Židek.

Spolupráce eD se značkou Xerox trvá již více než dvacet let, proto poděkování patří také partnerům, bez kterých by se podobných úspěchů dosahovalo jen těžko. „Chtěl bych poděkovat především našim partnerům, jen díky nim se můžeme pyšnit tímto oceněním, děkujeme,“ poslal svůj dík partnerům eD Martin Židek.

Co se oblasti periferií a především tiskových řešení týče, upevňuje si svou pozici lídra na trhu eD dlouhodobě. Za svou výkonnost v této oblasti přebíráme ocenění téměř každým rokem. Mimo jiné se pravidelně můžeme pyšnit titulem nejlepšího distributora od řady svých značek z portfolia tiskových řešení a spotřebního materiálu. Jen od začátku letošního roku převzali ocenění pro nejlepšího distributora Canon, jubilejní desáté ocenění za největšího distributora značky HP nebo dvojnásobný titul od značky OKI v Česku i na Slovensku.

Další ocenění z oblasti periferií těší také Tomáše Frimmela (vlevo), který z pozice business unite managera dohlíží na celé portfolio periferií a tiskových řešení.