Novoroční číše přinesla řadu ocenění. eD je nej distributorem hned dvakrát!

640

Novoroční číše v Česku, Novoročná čaša na Slovensku. Tak zní názvy akcí, které každoročně pořádá společnost OKI pro své partnery. Neformální večer, spojený s oceněním partnerů za spolupráci v uplynulém roce, uspořádala značka OKI tradičně koncem ledna v Praze a Bratislavě. V eD jsme přebrali ocenění v obou městech.

Čeští i slovenští partneři značky se sešli ve dnech 24. ledna v Praze a 31. ledna v Bratislavě při příležitosti předávání cen za spolupráci v roce 2019. eD přebralo cenu v obou zemích. Titul „Najlepší distribútor roka“ přebrali kolegové na Slovensku již po jedenácté, v Česku jsme pak získali ocenění „Nejlepší distributor roku pro hardware“.

Akci pořádá společnost OKI pravidelně každý rok s cílem ocenit své partnery a prohloubit vzájemné vztahy. Zástupci oceněných společností přebrali plakety přímo z rukou vedení OKI. V Česku v zastoupení generálního ředitele pro český, slovenský a maďarský trh Miroslava Tyburce, channel managerů Zdeňka Krále a Miroslava Pávka, na Slovensku pak ocenění předal taktéž Miroslav Tyburec společně s channel managerem Miroslavem Kubernátem a obchodním a marketingovým ředitelem Jiřím Kárníkem.

Za české eD přebral ocenění z rukou zástupců OKI Martin Nevosad, produktový manažer značky pro český trh. „Ocenění od značky OKI si velmi vážíme, cenu za prodej hardwaru jsme v eD nepřebírali poprvé. Naposledy jsme měli tu čest v roce 2018, a proto mi dělá velkou radost, že jsme titul po dvou letech opět obhájili,“ vyjádřil se k ocenění  nejlepšího distributora pro hardware Martin. Společně s ním se akce v Praze zúčastnil také Tomáš Frimmel, manažer skupiny nákupu, který stejnojmenné ocenění přebíral v roce 2018.

Na Slovensku pak plaketu s oceněním převzal Daniel Žilinský, obchodní ředitel pro Slovensko. Cenu pravidelně přebírá již několik let. „So značkou OKI máme dlhodobo veľmi dobré vzťahy a je nám cťou, že ocenenie získavame už jedenásť rokov po sebe. Vnímam to ako ocenenie za dobre odvedenú prácu a dúfam, že rovnaké ocenenie získame aj o rok,“ neskrýval Daniel Žilinský svou radost z ocenění. Akce v Bratislavě se zároveň zúčastnil také Peter Oboril v roli nejlepšího prodejce produktů OKI v eD system na Slovensku.

V rámci neformálních večerů čekal na všechny zúčastněné bohatý program, jehož součástí byl například turnaj v bowlingu na šesti drahách, živá hudba nebo degustace indických a bengálských specialit.