Představení značky a týmu Samsung

75

Od prodeje potravin ke globálnímu lídru high-tech zařízení. To je příběh jihokorejské společnosti Samsung píšící se od roku 1938. Započal jej Lee Byung-chul ve městě Tegu díky obchodu se sušenými rybami a domácími nudlemi.

Ambiciózní podnikatel neváhal vstoupit i do dalších odvětví – od chemického průmyslu přes finanční služby, stavbu lodí až po elektroniku. Postupem času se tři hvězdy, jak označuje název Samsung v rodném jazyce, propracovaly ve špičkového výrobce mobilních telefonů, televizí nebo spotřebičů. Dnes jsou v Koreji symbolem národní hrdosti a výrazně ovlivňují rozvoj země.

Z hlediska technologií značka dominuje při vývoji polovodičů, telekomunikací, biotechnologií a umělé inteligence. Širokou specializaci dokazuje i fakt, že 90 procent dílů použitých v zařízeních Samsung pochází přímo z dílen společnosti.

Heslo zakladatele „Být lídrem v každém odvětví, kam vstoupíme“ potvrzuje nejen prestiž značky, ale i prodejní čísla. V roce 2023 byly tři z deseti prodaných telefonů na světě právě Samsung, na poli televizí je značka jedničkou už 17 let v řadě. Pro společnost je důležitý také rostoucí důraz na ochranu životního prostředí, na nějž reaguje rozvojem udržitelných technologií a ekologickou výrobou.


O portfolio Samsung v eD pečují:

Martin Nevosad, produktový manažer
O produkty značky se starám 12 let, jsou tedy mou srdeční záležitostí. Samsung patří mezi největší výrobce inovativních IT zařízení. Spolupráce s naším i Samsung týmem je naprosto profesionální – společně se nám daří budovat jméno značky na českém a slovenském trhu, po celou dobu společné cesty jsme jednička na trhu.

t: +420 724 222 024, e: mnevosad@edsystem.cz


Kristýna Řezáčová, produktová manažerka
Jako produktová manažerka pečuji hlavně o Open Channel – starám se o dostupnost produktů, ceny, zajímavé promoakce a za partnery jezdím po celé republice. To mě moc baví, produkty Samsung mají různorodé využití, pokaždé mě tak čeká zákazník z jiného odvětví.

t: +420 703 433 919, e: krezacova@edsystem.cz


Vojtěch Vavrečka, produktový manažer
Na pozici produktového manažera Samsung pracuji už 8 let – ze začátku jsem měl na starosti monitory, nyní spravuji kompletní portfolio Smart Signage. Spolupráce se značkou je špičková, i díky tomu jsme v této oblasti bráni jako top distributor na trhu.

t: +420 724 222 096, e: vvavrecka@edsystem.cz


Robin Hrňa, produktový specialista
Produkty Samsung jsou kvalitní, moderní a za rozumnou cenu. Hodí se pro menší i větší firmy, vybere si tak každý. Já se specializuji na portfolio komerčních, interaktivních a LED panelů, využívaných třeba v gastro průmyslu. Co bych rád vypíchl je skvělý záruční i pozáruční servis.

t: +420 724 222 049, e: rhrna@edsystem.cz


Šimon Churý, marketingový ředitel
U značky mám na starosti strategické směřování marketingové podpory na distribučním trhu. Zástupci Samsungu se nebojí inovací v marketingu, díky čemuž jsme realizovali spoustu zajímavých kampaní pomáhajících dosahovat skvělých tržních podílů.

t: +420 724 222 045, e: schury@edsystem.cz


Agata Duda, marketingová specialistka
Produkty Samsung považuji za top na trhu a i já sama jich několik používám. Jsem proto nadšená z příležitosti podílet se na marketingové podpoře takové značky. Naše spolupráce sice trvá zatím krátce, ale o to intenzivněji. Těším se, co nás na společné cestě čeká.

t: +420 703 433 917, e: aduda@edsystem.cz


Tým eD doporučuje:

➤ Samsung SSD disk 990 EVO

Vylepšený výkon: V porovnání s předchozím modelem se výkon vylepšil až o 43 procent. Sekvenční čtení dosahuje rychlosti až 5 000 MB/s, rychlost zápisu činí až 4 200 MB/s.

Úspornější provoz a inteligentní řízení teploty: Podstatně lepší je i energetická účinnost, a to až o 70 procent. Což přináší možnost delšího využití notebooku bez obav o výdrž baterie.

Univerzální SSD disk: Disk je k dispozici ve dvou verzích s kapacitou 1 a 2 TB. Je kompatibilní s PCle 4.0 i PCle 5.0.


➤ LFD displeje Samsung

Vybere si každý: Interaktivní displeje jsou speciálně navrženy pro moderní učebny. Jsou dostupné v různých velikostech – 55″, 65″, 75″ či 85″. Modely fungují na systému Android či Tizen.

Kreslete. Piště. Inspirujte: Vícedotykové ovládání se 40 body umožňuje přirozený a plynulý způsob psaní i kreslení několika osobám současně. Studenti a učitelé tak mohou efektivně spolupracovat a učit se zábavně.

Multitasking a chytré bezdrátové sdílení: Vybírat můžete z několika režimů zobrazení, včetně rozdělení obrazovky či více oken naráz. Sdílet obrazovku lze až na devět zařízení současně, a zajistit tak větší zapojení studentů do výuky.