HP v Barceloně ocenilo své partnery. eD získalo dvojí prvenství

87

Společnost HP v listopadu ocenila své obchodní partnery za spolupráci v roce 2023. Titul Největší distributor roku již počtrnácté v řadě míří do rukou týmu eD system. Ocenění převzal i produktový manažer Vít Veveričík, který byl zvolen jako nejpřínosnější zástupce v distribuci.

Nejvýznamnější obchodní partneři z Česka a Slovenska se v polovině listopadu sešli na akci s názvem Viva Barcelona. Třídenní setkání pořádané společností HP přineslo řadu workshopů, návštěvu HP LABu i galavečer s předáváním cen partnerům.

Stejně jako v loňském roce si eD z předávání odneslo rovnou dvě ocenění. Již počtrnácté se nám podařilo obhájit nejvyšší příčku a převzít tak titul Největší distributor roku 2023. „Zdá se to až neuvěřitelné držet prvenství celých 14 let. Bereme to jako výsadu a potvrzení toho, že se nám daří udržovat kvalitu služeb na té nejvyšší úrovni. Velké díky patří celému HP týmu v eDéčku, který odvádí dlouhodobě skvělou práci. To dokládá i fakt, že ocenění získal také přímo kolega Vít Veveričík,“ vyjádřil svůj vděk i uznání ředitel nákupu Jan Novák.

Již podruhé HP ocenilo také konkrétního člověka z distribuce. A i tentokrát titul připsalo právě produktovému manažerovi Vítovi Veveričíkovi. „Ocenění Most Valuable Partner’s Representative udělují přímo zaměstnanci společnosti HP. Je to pro mě velká čest a velmi si cením toho, že jsem byl nominován a zvolen již podruhé,“ neskrýval radost produktový manažer.

Jan Novák i Vít Veveričík převzali ocenění ve středu 15. listopadu přímo na galavečeru v Barceloně. Za společnost HP je předali Kateřina Barbier (Managing Director Czech Republic, Slovakia and Hungary) a Pavel Machovský (Country Channel Sales Manager).