Obhájili jsme titul HP partner roku. Již podvanácté!

306

eD opět obhájilo titul HP partner roku. Již po dvanácté v řadě jsme tak mohli přebrat ocenění „Největší distributor“ za uplynulý rok.

Společnost HP v únoru ocenila své partnery za spolupráci v roce 2021. Titulem HP partner roku jmenovala celkem deset společností v různých kategoriích. eD opět stanulo na pomyslných stupních vítězů v kategorii „Největší distributor HP roku 2021“ čímž obhájilo prvenství z předchozích let.

Titul jsme přebírali již podvanácté, na zlaté příčce se totiž pravidelně umisťuje již od roku 2010. „Přestože se může zdát, že na titul partnera roku jsme již po takové době zvyklí, každým rokem je to pro nás větší radost. Bereme to jako potvrzení kvality našeho HP týmu, který ani po letech nepolevuje v usilovné péči o portfolio značky. Titul proto patří zejména kolegům z řad nákupu i obchodu, kteří disponují klíčovými znalostmi nezbytnými pro udržení nadstandardní péče o naše klienty,“ uvedl k ocenění Petr Slouka.

„Titul patří zejména kolegům z HP týmu“

Petr Slouka, výkonný ředitel eD system

Zároveň zdůraznil, že ke skvělým výsledkům dopomáhá také silná a unikátní marketingová podpora, díky které distributor značce HP pomáhá s udržením dominantní pozice na trhu. „Ať už se jedná o exkluzivní promoakce, efektivní obsahový marketing nebo jedinečné online konference, které dokázaly oslovit až tři tisíce zákazníků, vždy se snažíme udělat pro visibilitu značky maximum“ uvedl pár příkladů z řady marketingových formátů, které eD system pro HP pravidelně připravuje. „Tímto moc děkuji kolegům ze všech oddělení, kteří se na úspěchu společně podílejí. Zároveň bych rád poděkoval také našim klientům, a především pak zástupcům společnosti HP za společnou cestu,“ uzavřel Petr Slouka.

Všechny oceněné partnery zástupci společnosti HP informovali v pátek 18. února prostřednictvím oficiální tiskové zprávy. „Vážím si celoročního úsilí, které naši partneři, i přes nesnadnou celospolečenskou situaci, kontinuálně vyvíjí. Jménem společnosti HP bych chtěla srdečně poděkovat nejen výhercům ocenění Partner roku 2021, ale i všem ostatním partnerům za spolupráci v uplynulém roce. Věřím, že naše partnerství bude pevné i v nadcházejících letech a již nyní se těším na další výsledky všech našich společných projektů,“ připojila svou gratulaci Erika Lindauerová, generální ředitelka společnosti HP pro Česko, Slovensko a Maďarsko.