HP ocenilo své partnery. eD bralo první příčku hned dvakrát

185

eD system již po třinácté přebral ocenění pro HP partnera roku. Zlatou příčku v kategorii Největší distributor držíme již od roku 2010 a letos jsme si k němu připsali ještě jedno prvenství. Společnost HP v rámci slavnostního večera vůbec poprvé ocenila Nejhodnotnějšího zástupce v distribuci. Tím se stal Vít Veveričík, produktový manažer eD.

Zástupci společnosti HP ocenili v úterý 29. listopadu své obchodní partnery za spolupráci v roce 2022. Stalo se tak při příležitosti slavnostního večera v pražském Rudolfinu. Nejvyšší ocenění jak pro distributora, tak i pro nejpřínosnějšího člověka z řad distributorů putovala do rukou našeho HP týmu.

Prvenství v kategorii Největší distributor získalo eD již po třinácté v řadě. Z rukou zástupců HP převzal ocenění Petr Slouka. „Obhájit je těžší než vyhrát. Proto mám velkou radost, že se nám prvenství daří obhajovat už třináct let za sebou. Rád bych poděkoval všem kolegům, jelikož ocenění je odrazem fungování celé firmy. Zvláště pak našemu skvělému HP týmu, který za celé roky nepolevil a stále se překonává,“ vyjádřil svůj vděk výkonný ředitel.

mít hned dvě ze tří nominací je obrovský úspěch.

Novinkou letošního roku bylo vyhlášení Nejhodnotnějšího zástupce (HP Most Valuable Partner´s Representative), kterým společnost HP ocenila konkrétní jednotlivce z řad partnerů. V kategorii distributorů získal toto ocenění Vít Veveričík, produktový manažer eD.

„Ze třech nominovaných jsme měli dokonce dva zástupce, Víta Veveričíka a Martina Jozefáka. Přestože si ocenění odnesl Vítek, chtěl bych osobně poblahopřát a poděkovat oběma. Jednak proto, že mít hned dvě ze tří nominací je obrovský úspěch, ale i proto, že se jednalo o hlasování přímo lidí z HP a má to pro nás tedy vysokou vypovídající hodnotu. Věřím, že pro všechny mohou být velkou inspirací, “ přidal své gratulace Petr Slouka.

Slavnostního večera se zúčastnili obchodní partneři HP, které zástupci společnosti ocenili v několika kategoriích. Celou akcí provázela moderátorka Lucie Borhyová a hudební vystoupení předvedla Monika Absolonová.