Verbatim ocenil eD za nejvyšší prodeje SSD ve střední Evropě

68

V polovině června uspořádala pro své obchodní partnery společnost Verbatim distribuční meeting. Ze setkání v Černé Hoře jsme si odnesli ocenění Best Performance 2022 v kategorii SSD.

Ve čtvrtek 15. června se obchodní partneři setkali v Černé Hoře v rámci distribučního meetingu pořádaného společností Verbatim. Při této příležitosti zástupci značky ocenili partnery z řad distributorů za dosažené výsledky v uzavřeném fiskálním roce.

Mezi oceněnými stanulo také eD, které si vysloužilo titul Best Performance 2022 SSD, tedy ocenění pro nejlepšího prodejce SSD disků ve střední Evropě.

„O značku Verbatim se v eD starám více než 10 let, jsem proto velice potěšen, že jsme obdrželi toto ocenění jako poděkování naší dlouholeté práce. Z pohledu aktuální situace prodejů je to nastolení správného směru značky se zaměřením na SSD a flash business. Ocenění je výsledkem kvalitní práce našeho týmu v eD, proto si jej velmi cením,“ vyjádřil se k úspěchu produktový manažer Tomáš Zapletal, který o značku Verbatim v eD dlouhodobě pečuje.

Symbolickou plaketu osobně převzal z rukou globálního generálního ředitele společnosti Verbatim, Cliva Albertse.

Ocenění společnosti Verbatim je dalším v řadě, které eD system za práci v uplynulém roce obdržel. V předchozích měsících přebral například také cenu Inovátor roku 2022 od Microsoftu, Distributor s nejvyšším obratem a Nejlepší distributor periferií od značky Canon, ocenění Inovativní distributor IBM a také se stal již po třinácté HP partnerem roku.