[Na dotaz] Roman Vaníček: Odborník na partnerský program HP a milovník plzeňského piva

160

Vyzpovídali jsme Transactional Channel Sales Leadera ve společnosti HP, Romana Vaníčka. Jaká byla jeho pracovní cesta, co konkrétně pozice obnáší a jaké zkušenosti z předchozího zaměstnání v IT distribuční firmě Romanovi přišly vhod? Zbrusu nový, letní díl eDéčko podcastu Na dotaz je na světě!

Od pracovníka call centra přes produktového manažera až po Transactional Channel Sales Leadera. Tak by se dala ve zkratce popsat pracovní cesta našeho dalšího hosta Romana Vaníčka. Odborník na partnerské programy HP promluvil nejen o péči o partnerský kanál společnosti, ale jako hrdý otec dvou synů přiblížil také výchovu dvou malých sportovců (včetně jednoho budoucího hokejisty).

Všechny naše podcasty najdete také na edecko.cz/podcasty.

V hlavní roli: HP Amplify Impact a HP Partner Business Program

Udržitelnost a společnost HP jdou ruku v ruce. Díky tomu také vznikl program HP Amplify Impact. A téma udržitelnosti nakousl i Roman, který přiblížil například to, jaké globální cíle si HP stanovilo aby bylo v co největší míře uhlíkově neutrální.

Poměrně detailně pak Roman promluvil o tom, jak ve společnosti HP funguje partnerský program. Jak se stát součástí HP Partner Business Programu, jaké jsou jeho benefity či jak fungují zpětné rabaty? A věděli jste, že si můžete jednoduše zažádat o speciální cenu? Ve videu také zaznělo, jak velký tým se o partnerský program HP stará a kolik partnerů se do něj již zapojilo.

Pokud jste o programu ještě neslyšeli, nyní máte možnost dozvědět se více v novém díle podcastu Na dotaz, ve kterém mimo to zaznělo také:

  • Jakou formu akcí preferuje? Online nebo offline?
  • Jaké kroky uskutečňuje HP k větší udržitelnosti?
  • Jak se stát součástí HP Partner Business Programu?
  • Je Roman ranní ptáče nebo noční sova?
  • Je náročné mít syna hokejistu?

Rozhovor s Romanem Vaníčkem si můžete pustit již nyní na YouTube.

Všechny podcasty najdete na Spotify, Google Podcast, Apple Podcast nebo YouTube. Na dotaz si můžete přidat do své oblíbené aplikace skrze RSS feed https://anchor.fm/s/79036a14/podcast/rss


Vybíráme z předešlých dílů Na dotaz