10 důvodů, proč si nenechat ujít eD EXPO22

361

1# Nový formát multidimenze

Kombinace online a offline konference, to tady ještě nebylo. Připojit se k nám v úterý 22. března tak můžete fyzicky i na dálku.

Po dlouhých dvou letech se můžeme konečně vidět osobně v Praze. Dveře Clarion Congress hotelu tak otevřeme ve vší parádě – se vším, co k tradiční konferenci patří.

Zástupci světových IT značek, obchodní manažeři z řad eD, odborné přednášky, výstavní stánky, networkingové zóny, soutěže o ceny i oblíbené coffee breaky. To vše v Praze chystáme pro milovníky osobního kontaktu.

Těšíme se na vás v pražském hotelu Clarion Congress.

Myslíme však také na všechny, kteří to k nám do Prahy mají daleko, z nějakého důvodu za námi dojet nemohou nebo prostě a jednoduše preferují setkávání na dálku. Proto budeme velkou část eD EXPO vysílat online.

2# Padesátka zapojených IT značek

Ke konferenci se připojila téměř padesátka světových IT značek. Mezi těmi najdete společnosti jako Acer, Avast, Canon, Epson, Intel, Lenovo, Samsung, Xerox a další. Ať už v rámci odborných přednášek nebo výstavních stánků, v úterý 22. března se máte rozhodně na co těšit.

3# Z Česka, Slovenska i celé Galaxie

Díky živému vysílání a konferenčnímu webu se k nám můžete připojit doslova odkudkoli. Stačí vám k tomu notebook, tablet nebo mobil a připojení k internetu.

Konferenční web vám umožní připojit se ke konferenci eD EXPO22 odkudkoli.

4# Tři přednáškové sály (dva v multidimenzi)

Celkem 30 odborných přednášek zazní v třech přednáškových sálech. Informace ze světa značek pro vás chystají zástupci společností Avast, Canon, Epson, Fujitsu, HP, Intel, Lenovo, Samsung a spousty dalších. Jejich kompletní seznam včetně časového harmonogramu můžete najít v programu konference.

Dva přednáškové sály navíc chystáme v multidimenzi. Co to znamená? Budeme je vysílat živě online a po skončení akce si je budete moci pustit také ze záznamu.

5# Speciální přednáška s etickým hackerem

Tradičně se můžete těšit také na speciální přednášku. Naše pozvání tentokrát přijal Ing. Filip Lang ze společnosti NWT, který mimo jiné působí jako etický hacker. Ve 30 minutách přednášky na téma IT bezpečnost je permanentní proces probereme nejzranitelnější místa zabezpečení i nejzrádnější hackerské finty a pomůžeme vylepšit bezpečnost ve vaší firmě.

6# 35 výstavních stánků + dva speciální sály

Nejnovější produkty ze stáje značek si budete moci (konečně!) pořádně osahat.

Výstavní sál nabídne 35 stánků značek.

Ve výstavním sále pro vás bude připraveno 35 stánků značek Acer, APC, Avast, Brother, Canon, Dicota, Epson, Fujitsu, HP, Intel, Intelek, Lenovo, LG, Samsung, Xerox a dalších. Celé dva výstavní sály pro vás navíc chystají značky Epson a AOC/Philips.

I online bude na co se dívat. Na konferenčním webu opět najdete také virtuální výstavní sál s vybranými stánky.

7 # Networking

Koncentrace odborníků z branže bude na eD EXPO22 opravdu vysoká. Desítky světových IT výrobců, početný tým produktových manažerů z eD, stovky lidí z oboru a prostory pro obchodní jednání. Příležitostí pro budování i prohlubování obchodních vztahů tak bude více než dost!

8# Soutěžní kvíz o hodnotné ceny

Opět si budete moci zasoutěžit o ceny partnerů akce. Vyhrát můžete tiskárnu Brother, smart monitor Samsung, projektor Epson, procesor Intel, tablet iGET, licenci Avast, herní křeslo HP a spoustu dalších.

Pozor! Soutěžit můžete v Praze i online. Kvíz bude probíhat na platformě Kahoot, zapojit se tak mohou zákazníci z Česka i Slovenska. A to bez ohledu na to, jestli za námi dorazili osobně nebo nás sledují online.

V soutěžním kvízu můžete vyhrát řadu hodnotných cen.

9# eD reportérky

Jak nejlépe přenést atmosféru fyzické konference do té online? Skrze eD reportérky. Hanka s Katkou vám přinesou živé reportáže přímo z centra dění a dají vám nahlédnout do tajů multidimenzionální konference. Jak vypadá zákulisí eD EXPO, co zajímavého najdete na stáncích a kdo vyhrál hlavní cenu v tombole? To vše se od nich dozvíte! V průběhu celého dne je budete moci potkávat v prostorách hotelu Clarion a sledovat online na živém streamu. 

10# Dostupnost záznamů

Konečně budete moci vidět vše, co jste v den konference nestihli. Díky online přenosu bude k dispozici záznam přednášek ze dvou sálů, který si budete moci přehrát ještě několik týdnů po skončení akce. Věříme, že vám to usnadní rozhodování, který přednáškový sál zrovna navštívit.


Všechny informace o konferenci najdete na speciální stránce edecko.cz/edexpo22. Stránku pro vás průběžně aktualizujeme o novinky, tipy a další zajímavosti z příprav.