eD EXPO 22: Živé reportáže z akce

342

Jak vypadá zákulisí eD EXPO, co zajímavého najdete na výstavních stáncích a kdo vyhrál hlavní cenu v tombole? To a mnohem více vám prozradí Hanka s Katkou, naše eD reportérky.

Z pražského Clarion Congress hotelu budeme v rámci eD EXPO vysílat nejen odborné přednášky. Náš štáb navíc doplní také eD reportérky, které vám dají nahlédnout do tajů multidimenzionální konference.

Seznamte se s Hankou a Katkou. Naše reportérky vás vtáhnout do děje a atmosféru konference přenesou až k vám domů. Chystají totiž živé reportáže přímo z centra dění. V průběhu celé akce je budete moci potkávat v prostorách hotelu Clarion a sledovat online na živém streamu. A na co konkrétně se zaměří?

Reportérka Hanka

Společně se uvidíme už při zahájení konference. V mezičase budu navštěvovat výstavní stánky a společně se zástupci značek vám představím zajímavé produkty, které se na stáncích nacházejí. Naposledy mě uvidíte při vyhlášení výsledků kvízu a ukončení akce.

Reportérka Katka

Nabídnu vám pohled do zákulisí eD EXPO. Ukážu vám prostory v Clarionu, výstavní sál i vysílací zázemí, díky kterému nás můžete sledovat online. Zaměřím se i na zajímavé rozhovory s lidmi z eDéčka a okolí.

Hanku s Katkou můžete sledovat na konferenčním webu, na našem YouTube kanále nebo na obrazovce přímo ve foyer v pražském hotelu Clarion.

Pokud reportáže nestihnete sledovat živě, nevadí. Jejich záznam bude dostupný i po skončení akce.

Všechny informace o konferenci i registrace na akci najdete na speciální stránce edecko.cz/edexpo22. Stránku pro vás průběžně aktualizujeme o novinky, tipy a další zajímavosti z příprav.