eD EXPO 22: V čem se liší offline a online konference?

381

Online vs offline, to je oč tu běží. Není žádným tajemstvím, že jsme se letošní jarní eD EXPO rozhodli uskutečnit v novém, zcela netradičním formátu. A co vlastně tento kombinovaný formát obnáší? V čem se od klasické fyzické akce liší? Připravili jsme stručné vysvětlení rozdílů a přehled výhod, které online a offline podoba konference přináší.

Tradiční konference eD EXPO nesmí chybět ani letos. Nově jsme ji však připravili v netradiční, multidimenzionální podobě. Proč? Opět jsme vám chtěli přinést něco nového a zároveň jsme se rozhodli využít naše know how z realizací offline i online konferencí. Naše zkušenosti tak tentokrát skloubíme dohromady.

A) V hlavní roli Praha a osobní setkání

Jsme rádi, že se konečně můžeme všichni sejít tváří v tvář. Pokud za námi dorazíte do Prahy, v první řadě se můžeme po dlouhé době hodit do gala a vytáhnout již zaprášenou garderobu. Na co konkrétního se ale můžete těšit?

► 30 přednášek ve 3 sálech

Bohatý program přinesou 3 přednáškové sály. Jako obvykle pro vás chystáme řadu odborných přednášek, konkrétně jich z úst zástupců značek uslyšíte celkem 30. A je jen na vás, které z nich si vyberete.

Přednášky, kterých se budete moci zúčastnit pouze fyzicky bez možnosti sledování živého vysílání na webu si pro vás připravily tyto značky: Acer, AMD, Club 3D, DFMG, Garett + Realme, Intelek, Kingston, LYNX, Samsung Memory a Vertiv.

K vidění budou samozřejmě také všechny ostatní přednášky, které budeme vysílat zároveň online.

► Speciální přednáška – IT bezpečnost je permanentní proces

Pro fyzické účastníky je připravena speciální přednáška na téma kyberbezpečnost. Tou vás provede Ing. Filip Lang ze společnosti CEH (Certified Ethical Hacker).

Přednáška na téma „IT bezpečnost je permanentní proces“
Hackeři dnes hravě zmáknou videocall s hlasem vašeho šéfa, atakovat cloudové služby a v éře home office cílí čím dál častěji na práci vzdáleně. Stačí drobná skulinka v zabezpečení a následky jsou fatální. Hackerovi stačí k napadení 30 sekund. Přitom až 77 % firem postrádá krizový plán.… Pojďme si posvítit na ta nejzranitelnější místa a nejzrádnější hackerské finty.

► Výstavní stánky

Součástí fyzické akce budou tradičně výstavní stánky značek. Produktové novinky, které si můžete konečně prohlédnout na vlastní oči. Mimo klasické stánky se můžete těšit také na dva výstavní sály, které jsou kompletně v režii značek Epson a AOC/Philips.

► Osobní setkání

Byznys, byznys a zase byznys. Máte spoustu dotazů, které byste rádi probrali přímo se zástupcem značky? Žádný problém. Probrat můžete cokoli vás napadne. Kromě zástupců značek se můžete také setkat s obchodníky a produktovými manažery z eDéčka.

► Občerstvení

Dobré jídlo a pití ke konferencím jednoduše patří. A samozřejmě káva na oblíbené coffee breaky! V průběhu konference pro vás bude vše zajištěno.

► Hostesky

A hostesky máte? Máme! Během celého dne se setkáte s krásnými hosteskami, které se o vás pečlivě postarají.

Každý účastník, který za námi dorazí do Prahy se může těšit na hodnotný dárek. Ve spolupráci se značkou Bitdefender od nás získáte licenci bezpečnostního balíku Bitdefender Total Security pro 5 zařízení na 1 rok. Zjistěte o produktech Bitdefender více informací v našem článku.


B) Online ze své domoviny

V případě, že jste si online podobu konference oblíbili anebo do Prahy dorazit nemůžete, nezoufejte. I na vás jsme mysleli. Díky naší webové platformě si můžete konferenci zapnout na svém notebooku, tabletu či mobilu.

► 20 přednášek ve 2 sálech

Z pohodlí svého domova, kanceláře či na dovolené můžete sledovat online vysílání ze dvou přednáškových sálů. Co bude k vidění?

Živě přenášet budeme přednášky značek: Avast, Bitdefender, Brother, Canon, DNS, E LINKX, eD Daas a Saas, Eizo, Epson projektory a tiskárny, Fujitsu, HP notebooky a tiskárny, HPE, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung (monitory + Smart Signage), Sharp NEC a Xerox.

► Vybrané virtuální stánky

Produktové novinky, důležité materiály, zajímavá videa, užitečné odkazy nebo také aktuální promoakce. To vše naleznete ve virtuálních stáncích na webové platformě.

► eD reportérky

Do víru konference vás přenesou naše eD reportérky. Jaký bude jejich úkol? V průběhu celého dne budou dámy poletovat po výstavním sále a zpovídat vybrané zástupce značek. Nabídnou vám tak jedinečnou možnost dozvědět se zajímavé informace z prostředí konference a také nahlédnout do zákulisí. Vše bude řádně dokumentováno a prostřednictvím živého vysílání streamováno online.

Co nesmí na žádné eD konferenci chybět? No přece soutěžní kvíz o hodnotné ceny. Kvízu se mohou zúčastnit jak návštěvníci přímo v Praze, tak i návštěvníci připojení online.


Přehled rozdílů online a offline účasti

Fyzicky v Praze

  • Lze si vybrat ze všech přednášek
  • Speciální přednáška o kyberbezpečnosti
  • Možnost prohlédnout si všechny výstavní stánky
  • Kahoot kvíz o hodnotné ceny
  • Setkání s obchodníky, produktovými manažery a zástupci značek
  • Fyzické představení produktových novinek, které si lze osahat
  • Občerstvení zajištěno

Online na webové stránce

  • Lze sledovat 2/3 přednášek (2 přednáškové sály „v multidimenzi“)
  • Možnost prohlédnout si vybrané virtuální stánky
  • Kahoot kvíz o hodnotné ceny
  • Živé vstupy eD reportérek

Všechny informace a novinky ohledně konference eD EXPO můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edexpo22.