8 důvodů, proč byste neměli chybět na červnovém eD PROFI online

169

Propojení s IT odborníky napříč Českem a Slovenskem, účast 15 světových IT značek, odborné přednášky nebo představení nejnovějších produktů na trhu, navíc kompletně online? To je se setkání eD PROFI, které startuje již ve středu 2. června! A my pro vás máme minimálně 8 důvodů, proč byste na něm rozhodně neměli chybět!

1# Propojení odborníků z Česka a Slovenska

Koncentrace z řad českých i slovenských odborníků, partnerů sítě eD PROFI, zástupců světových IT značek i kolegů z eD bude v rámci konference opět vysoká.

Účast na akci potvrdilo na 15 značek, které pro vás chystají řadu odborných přednášek a výstavních stánků. Nebude chybět ani prostor pro dotazy a interakci – zástupci vybraných značek budou po celý den připraveni reagovat na všechny vaše otázky v rozhraní aplikace Slido.

Za eD se můžete ve vysílání opět těšit na marketingového ředitele Šimona Churého, obchodního ředitele Tomáše Jungmanna, slovenského obchodního ředitele Patrika Kajúcha nebo ředitele nákupu Honzu Nováka.

2# Plně online, z pohodlí vašeho domova

Červnové setkání chystáme opět plně online. Díky online formátu vám pomůžeme propojit se s odborníky z oboru i navzdory aktuálním omezením, a získat tak přehled o aktuálním dění na IT trhu.

Vysílání bude probíhat z profesionálního studia skrze plně responzivní online platformu. Sledovat nás tak můžete z vašeho notebooku, tabletu nebo mobilu. Kvalitní obraz i zvuk, jak jej znáte z našich předchozích online konferencí, je samozřejmostí. Celé osmihodinové vysílání si tak budeme moci užít naplno.

3# Odborné přednášky (včetně ukázek produktů)

Připravujeme celých 8 hodin vysílání, v rámci kterých bude k vidění 13 odborných přednášek se zaměřením na nejčerstvější produktové novinky, aktuální situaci na trhu, informace o dostupnosti produktů i dění ze světa značek.

Před kamerou se objeví značky jako Acer, Canon, Intel, Legrand, Lenovo, REMA, Samsung, Sharp/NEC, Verbatim nebo Western Digital. Opět chystáme také živou ukázku produktů přímo ve vysílání, konkrétně vám takto své produktové novinky představí značky Legrand, Intel a Lenovo. Již nyní si můžete projít kompletní program s časovým harmonogramem přednášek.

Všechny přednášky si opět budete moci přehrát také zpětně ze záznamu. Ke všem důležitým informacím se tak můžete vrátit i zpětně.

4# Speciální přednáška: Pronájem hardware a software jako služby

eD DaaS a eD SaaS aneb pronájem IT techniky a softwaru jako služby. Speciální přednášku s představením nových služeb eD system, které otevírají dveře k zákazníkům z nových segmentů, pro vás chystají obchodní ředitel eD Tomáš Jungmann a ředitel nákupu Jan Novák.

V 25 minutách divákům představí hlavní výhody obou služeb z pohledu prodejce i koncového zákazníka, detailní model fungování včetně procesu financování i modelové ukázky využití DaaS a SaaS v praxi.

5# Aktuální novinky na trhu

Seznamte se s produkty, které udávají trendy a zjistěte, co nového pro vás jednotlivé značky v následujícím období ještě chystají. Na nejprodávanější modely, nejčerstvější novinky na trhu a aktuální taháky ze stáje světových IT značek se můžete těšit v rámci přednášek i virtuálních stánků.

6# Výstavní stánky nabité informacemi

Asi největší novinkou, kterou červnové setkání eD PROFI přinese oproti tomu podzimnímu, bude výstavní sál s virtuálními výstavními stánky. Ten mohli zažít již návštěvníci březnové konference eD EXPO a nyní se můžete těšit na další vylepšení a nové funkce.

Výstavní sál nabídne virtuální stánky deseti světových IT značek a najdete zde spoustu unikátního obsahu. Těšit se můžete na řadu informací, souborů ke stažení, zajímavých odkazů a přehled top produktů. Stánky pro vás již v tuto chvíli připravují značky AOC, APC, Aveli, Canon, Intel, Legrand, Lenovo, Samsung, Philips a Western Digital.

7# Možnost vyhrát hodnotné ceny

Ani tentokrát diváci nepřijdou o možnost vyhrát spoustu hodnotných cen. V rámci celého dne budou připraveny dva vědomostní kvízy a spousta anket přímo na stáncích jednotlivých značek. Na výherce čekají odměny našich partnerů, například Samsung Smart monitor, inkoustová tiskárna od Canonu, APC záložní zdroj nebo hotelové šeky na víkendový pobyt dle vlastního výběru.

8# Vylepšený formát

Od podzimního setkání eD PROFI online jsme ušli kus cesty. Za sebou máme již dvě úspěšné realizace online konferencí, kterých se dohromady zúčastnilo téměř 4 tisíce návštěvníků. Zaručit se tak můžeme za ověřený formát i osvědčenou kvalitu.

Navíc stále přicházíme s novými inovacemi, a i červnové setkání jsme opět posunuli o stupínek výš. Těšit se můžete na řadu novinek a vylepšení oproti předchozím akcím.

Ještě nemáte svou registraci? Je to zdarma a zabere vám to doslova minutku času! Všechny informace o konferenci včetně odkazu na registraci najde na www.edecko.cz/edprofi.