eD PROFI: Kompletní program setkání

573

Přes osm hodin živého vysílání, účast patnácti světových IT značek, třináct odborných přednášek a desítka stánků v rámci výstavního sálu. To je eD PROFI online! Na co konkrétně se můžete v rámci konference těšit? Zveřejnili jsme kompletní program!

13 odborných přednášek

Odbornou přednášku pro vás chystají zástupci značek Verbatim, Acer, Legrand, Canon, Western Digital, Intel, Samsung IT, Samsung Smart Signage, REMA, Lenovo a Sharp/NEC. Novinkou na eD PROFI bude ukázka produktů přímo ve vysílání (stejně tak, jako ji mohli návštěvníci zažít v rámci konference eD EXPO). Aktuální produktové novinky takto představí zástupci z řad značek Legrand, Intel nebo Lenovo.

Také v rámci červnové konference se můžete těšit na speciální přednášku. Zástupci eD system vám v průběhu 25 minut představí dvě nové služby, které eD nově nabízí svým partnerům – DaaS (device as a service) a SaaS (software as a service). Co si pod pojmy představit? Nabídku pronájmu IT techniky a softwaru, která otevírá dveře k zákazníkům z nových segmentů. Více se dozvíte v rámci přednášky z úst obchodního ředitele eD Tomáše Jungmanna a ředitele nákupu eD Jana Nováka.

Program akce:

ČASPŘEDNÁŠKA
9:00ZAHÁJENÍ
9:10Verbatim
9:35Acer
10:00Legrand
včetně ukázky produktů
10:25 PŘESTÁVKA
10:50Canon
11:15Western Digital
11:40Intel (NUC mini PC)
včetně ukázky produktů
12:05KVÍZ
12:25 OBĚD
13:05Speciální přednáška:
Nová služba eD: DaaS a SaaS
13:30Samsung IT
13:55REMA
14:20Lenovo
včetně ukázky produktů
14:45 PŘESTÁVKA
15:10Sharp NEC Display Solutions
15:35Samsung Smart Signage
16:00Intel (procesory)
16:25 KVÍZ
16:45 UKONČENÍ AKCE

Virtuální stánky světových IT značek

Ani tentokrát na eD PROFI nebude chybět výstavní sál s řadou výstavních stánků. Od poslední konference se však dočkají dalšího upgradu, kdy jsme je doplnili o řadu nových funkcí a obsahu.

Těšit se můžete na stánky značek AOC, Philips, APC, Lenovo, Canon, Intel, Legrand, Samsung IT a Smart Signage, Western Digital a Aveli (Xertec). Opět pro vás chystáme speciální stánky přímo z eD, konkrétně mediální koutek zaměřený na projekty Otestováno eDéčkem a magazín eDéčko, a dále stánek s představením nových služeb DaaS a SaaS.

Všechny informace o konferenci průběžně aktualizujeme na edecko.cz/edprofi a pravidelně zveřejňujeme také na sociálních sítích.