Canon zvolil eD nejlepším distributorem za rok 2019

1380

Znovu jsme získali cenu od společnosti Canon pro nejlepšího distributora v České republice a na Slovensku.  Stalo se tak 30. ledna v prostorách golfového resortu Kaskáda.

Letos se týmu pečující o značku Canon opět podařilo dosáhnout na cenu nejvyšší. „Ze všech distributorů jsme získali nejhodnotnější ocenění – dosáhli jsme nejvyššího obratu v součtu pro Českou a Slovenskou republiku. Hodnocené kategorie zahrnovaly oblast periferií, spotřebního materiálu a foto-video,“ vysvětlil produktový manažer Petr Cenov, proč eD titul získalo.

Právě Petr Cenov a jeho kolega, taktéž produktový manažer, Slavo Medveď plaketu osobně převzali. Cenu jim za Canon předal Petr Kouba, Partner Manager Distribution Channel, a Martin Zeman, Country Lead CZ/SK.

„Ocenění pro nejlepšího distributora v České republice a na Slovensku si hluboce vážíme a velké díky patří našim obchodním partnerům za perfektní spolupráci v minulém roce,“ doplnila Monika Matušková, marketingová specialistka eD pro značku Canon.

Zástupci světoznámé značky Canon tituly udělovali v rámci dvoudenního setkání se svými českými a slovenskými distributory, které probíhalo od 29. do 30. ledna 2020 ve sportovně-rekreačním resortu nedaleko Brna. Akce se společně se zmíněnými produktovými manažery a marketingovou specialistkou zúčastnili také další naši kolegové – produktová manažerka Lucia Takáčová, manažer skupiny nákupu Tomáš Frimmel a nový obchodní ředitel eD system Tomáš Jungmann.       

Tým, který se v eD o značku stará, zaznamenává úspěchy dlouhodobě. Díky jeho práci jsme se stali největším distributorem Canon na českém i slovenském trhu již po několikáté – totéž ocenění jsme dříve přebírali za roky 2017, 2015 a 2014. Krom toho jsme z předchozích let také největším distributorem periférií Canon za rok 2018 a 2017 v Česku i na Slovensku a největším distributorem fotoproduktů Canon v České republice za rok 2013.

Pro eD jde navíc o další ocenění za práci v roce 2019. Na počátku ledna jsme získali již po desáté titul HP Partner roku. Na konci téhož měsíce pak naši kolegové převzali ceny od společnosti OKI pro nejlepšího distributora hardwaru v České republice a nejlepšího distributora roku na Slovensku.