Proč nezmeškat podzimní eD WORLD? Máme pro vás 8 proto

195

#1 Padesátka značek = 27 přednášek + 40 stánků + 3 sály

K eD WORLDu se připojí více než 50 IT značek. Ve třech přednáškových sálech pro vás chystají celkem 27 odborných přednášek (jejich rozpis najdete v programu), čtyřicítku výstavních stánků a navíc tři samostatné výstavní sály k tomu (AOC/Philips, Epson, HP).

#2 Networking v plném proudu

Budování vztahů a networking – to je to, oč tu běží. V rámci konference narazíte jak na zástupce světových IT značek, tak na další odborníky napříč IT trhem. Jen od nás z eD se do Prahy chystá celá řada produktových manažerů, obchodníků i zástupců managementu eD. K dispozici vám samozřejmě opět bude také prostor vyhrazený pro obchodní jednání. Tak co, už máte domluvenou schůzku?

#3 Výstavní plocha nabitá IT novinkami i zábavou

Slyšeli jste už o počítači v botě? Tak na eD WORLDu ho můžete dokonce i vidět – PC Sneaker X najdete na stánku Cooler Master. Speciální expozici s Chill Out koutkem a novinkami v portfoliu pak pro vás chystá Xerox.

A nezapomínáme ani na ekologii…na stánku REMA Systém najdete recyklační box pro smartphony – protože i starý mobil v sobě skrývá poklady. Tak ho nezapomeňte vzít s sebou!

Ano, centrem dění se opět stane výstavní plocha a sály značek. A již nyní IT výrobci chystají produktové novinky, vlajkové lodě a další zajímavé aktivity i soutěže o ceny.

#4 Mobilní aplikace aneb eD WORLD do kapsy

Pokud jste s námi byli i na jarním eD EXPO, nejspíše jste se už seznámili s Eventee. Díky mobilní aplikaci budete mít celou konferenci doslova v kapse.

Najdete v ní informace k přednáškám (čas, místo, téma, spíkr), důležité organizační informace i aktuální notifikace. Vybrané přednášky si navíc můžete uložit do oblíbených – na jejich začátek vás pak aplikace sama upozorní. Vše o Eventee najdete v článku eD WORLD v mobilu.

#5 Chvilky pohody u kávy a drinku

Stylové pauzičky, to je naše. Dokonale připravené káva a namíchaný drink prostě nemůžou chybět. Volné chvilky na konferenci si můžete tradičně zpříjemnit kávou v sále AOC/Philips nebo míchanými alko i nealko drinky v sále Epson.

#6 Online vysílání a reportáže

Nestíháte za námi dorazit? Nevadí! I letos chystáme eD WORLD ve formátu 2 v 1. To znamená, že pro vás máme připravený program ať už za námi dojedete do Prahy nebo ne. Ti, kteří zvolí formu účasti na dálku, nás mohou sledovat online. Vysílat budeme po celý den všechny tři přednáškové sály – uvidíte tak všech 27 spíkrů.

Vysílání tradičně doplní stream eD reportérky Hanky, která navštíví vybrané stánky a sály značek, aby všem divákům u obrazovek přiblížila dění přímo z akce. Sledovat nás můžete na konferenčním webu nebo přímo v mobilní aplikaci.

#7 Archiv přednášek

Nemusíte se bát, že byste o některou z přednášek přišli. Díky online vysílání máme záznam každé z nich – nic už vám tak neuteče. Archiv přednášek najdete po skončení akce na konferenčním webu, v aplikaci nebo na YouTube.

#8 Známé tváře naživo

Na eD WORLDu můžete potkat třeba i tváře, které znáte z obrazovek v rámci podcastů či z našeho magazínu eDéčko. Zaujal vás například Martin Krištof, který představil službu IT-Parťák? Najdete ho v networkingové zóně. Oslovil vás příběh Jana Zemana v podzimním vydání eDéčka? Skočte na jeho přednášku HPE. Přečetli jste si rozhovor s Petrem Kubernátem z REMA Systém a chcete zodpovědět další otázky? Navštivte jej na stánku!


Všechny informace a novinky o konferenci eD WORLD můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edworld23.