eD WORLD: Bota jako počítač, kávový barista a další zajímavosti na stáncích

185

Výstavní plocha a sály značek se opět stanou centrem dění podzimního eD WORLDu. Světoví IT výrobci na stáncích chystají prezentaci produktových novinek i svých vlajkových lodí.

Mimo to vás však čeká celá řada zajímavých aktivit a příjemných chvil, třeba s dobrou kávou či míchaným drinkem v ruce. Nebudou chybět ani soutěže o hodnotné ceny. Na co konkrétně se můžete těšit?

► Sneaker X – počítač v botě na stánku Cooler Master

Počítač v pivní pípě už jsme na konferenci měli…co takhle počítač v botě? Speciální Sneaker X na svém stánku představí značka Cooler Master.

Zóna Xerox

Speciální Xerox expozici s chill out koutkem rozhodně nepřehlédnete. Bude se nacházet u vstupu do výstavního sálu a najdete v ní novinky z portfolia značky (například tiskárnu VersaLink B415 a C415), chutné osvěžení nebo slevové vouchery.

► Recyklace starých mobilů s REMA Systém

Máte v šuplíku starý mobil a k němu další tři jako zálohu? Ruku na srdce, pravděpodobně se k nim už nikdy nevrátíte a v tom stejném šuplíku zůstanou po několik dalších let.

Tak nehromaďte staré telefony doma a přineste je na eD WORLD! Až 90 % z jejich materiálů lze využít pro další výrobu. Předáním k recyklaci tak podpoříte opětovné využití surovin.

Na stánku REMA Systém pro ně bude nachystán sběrný box i možnost zúčastnit se losování o hezké ceny.

Ledové osvěžení i kávová pauzička

Dokonale připravená káva a namíchaný drink rozhodně nemohou chybět. Volné chvíle na konferenci si můžete tradičně zpříjemnit v sále AOC/Philips, kde bude kromě výstavy produktů přítomen také oblíbený kávový barista ovládající umění Face Latte Art. V sále Epson se pak můžete těšit na projekční sál (kde značka mimo jiné předvede i novinku v podobě ultrakrátkých projektorů) a výběr z míchaných alko i nealko drinků.

► Představení projektů ze stáje eD system

Pokud vás v byznysu zajímají nejnovější technologie a služby, pak vás zveme na představení projektů přímo z eDéčka. Chystáme pro vás:

  • Přednáška wefree (na téma Implementace a správa Apple zařízení ve firmách) -> seznamte se s nováčkem ve skupině eD group, který je specialistou na firemní zákazníky značky Apple
  • Přednáška IT-Parťák (na téma Opusťte pravěk v poskytování IT podpory) -> nová služba nabízí pomoc s řešením IT podpory skrze rozšířenou realitu
  • eD Dáša / eD Sáša (na téma Prodávejte hardware a software moderně) -> přidejte se k desítkám firem využívajících naši platformu pro moderní nákup a prodej
  • eD PROFI -> navštivte náš stánek partnerské sítě

► A jako bonus…Tombola o hodnotné ceny!

Návštěvníci konference se mohou zařadit do slosování o ceny partnerů vyplněním Lístku do tomboly. Ten najdou v záložce magazínu eDéčko ve své tašce, kterou obdrží při registracích.

Vyhrát můžete například tiskárnu Xerox či Canon, počítač Lenovo ThinkCentre, monitory značek Fujitsu, AOC/Philips, HP nebo Asus, záložní zdroj APC, SSD disk značek Verbatim, Kingston, Samsung či WD, projektor Epson, externí disk Goodram, autokameru Mio, herní příslušenství Cooler Master, tiskárnu štítků Brother, antivir Bitdefender a další ceny.

Mimo to můžete o ceny soutěžit po celý den také na přednáškách jednotlivých značek.


Všechny informace a novinky o konferenci eD WORLD můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edworld23.