[Na dotaz] Optoma: Roman Ochodek, Pepa Kočica a interaktivní displeje a projektory

92

Znáte tajemství úspěchu značky Optoma? Nový díl podcastu Na dotaz se zástupci značky, Romanem Ochodkem a Pepou Kočicou. Probrali jsme, proč jsou displeje a projektory značky Optoma tolik oblíbené, jejich klíčové vlastnosti či jejich porovnání. Je lepší interaktivní projektor nebo interaktivní displej?

Jaká v Optomě panuje atmosféra mezi kolegy? Kluci navzájem popsali jaký je mezi nimi vztah i jaká byla jejich cesta do společnosti Optoma. Možná se dozvíme, jestli mezi kluky došlo i k nějakému incidentu. Pepa také prozradil proč je motorkář bez motorky.

Všechny naše podcasty najdete také na edecko.cz/podcasty.

Roman s Pepou se rozpovídali o budoucnosti interaktivních displejů ve školství, i jak důležité je kvalitní zaškolení. Víte jaký je typický zákazník značky Optoma?

Řeč přišla i na procento reklamací u displejů, podíl na trhu, jejich servis, záruku, support i starost o klienty. Znáte 3 klíčové vlastnosti interaktivních displejů Optoma? Možná jste o některých nevěděli.

V podcastu také zaznělo:

  • Tráví kluci spolu čas i mimo práci?
  • Plánuje se nějaké setkání pro partnery?
  • Jak si vedou displeje Optoma na trhu?
  • Jaký je klíč k úspěchu?
  • Jaké potřeby mohou mít boháči?

Všechny podcasty najdete na Spotify, Google Podcast, Apple Podcast nebo YouTube. Na dotaz si můžete přidat do své oblíbené aplikace skrze RSS feed https://anchor.fm/s/79036a14/podcast/rss


Z předešlých dílů Na dotaz vybíráme: