10 důvodů, proč navštívit podzimní eD WORLD

288

Úterý 18. října se nezadržitelně blíží a to znamená jediné. Konference eD WORLD je za dveřmi! Pokud ještě stále nemáte svou registraci pak zpozorněte. Pro všechny váhavce jsme sepsali 10 hlavních důvodů, proč byste o konferenci rozhodně neměli přijít. Jasně, stručně, přehledně.

1# Formát 2 v 1

V Praze nebo online? Ať už se rozhodnete za námi dorazit osobně nebo se připojíte na dálku, eD WORLD má co nabídnout. Formát 2 v 1 jsme si vyzkoušeli již na jaře v rámci konference eD EXPO a i tentokrát přinese program pro ty, kteří za námi dorazí do Prahy i ty, kteří se připojí online. Co jednotlivé formy účasti nabízí zjistíte v článku Osobně nebo online? Užijte si konferenci naplno.

2# Tři přednáškové sály (vysílané online)

Těšit se můžete na 24 odborných přednášek ve třech sálech. K publiku promluví zástupci světových IT značek jako Avast, Epson, HP, Intel, Lenovo a spoustu dalších. Rozpis přednášek včetně jejich časů najdete v kompletním programu akce. A pozor. Vysílat živě budeme kompletně vše! Všechny přednáškové sály tak můžete sledovat i online.

Ať už online nebo offline, poslechnout si můžete přednášky značek: AMD, APC, Avast, Bitdefender, Brother, Canon, Dahua, eD Dáša, Epson, Fujitsu, HP, HPE, Intel, Ipevo, Kingston, Lenovo, Microsoft, Samsung, Western Digital, Xerox.

3# Produktové novinky včetně premiér

Na přednáškách i výstavních stáncích se to bude produktovými novinkami jen hemžit.

Vůbec poprvé v Česku a na Slovensku si budete moci na živo prohlédnout a vyzkoušet herní monitor ARK Odyssey na stánku Samsung, předpremiéru třinácté generace procesorů Intel připravuje na přednášce Jaroslav Petráš a chytré brýle ThinkReality A3 najdete v sále Lenovo.

Ty největší zajímavosti jsme vypíchli v článku Žhavé novinky na stáncích i přednáškách.

4# 40+3 výstavních stánků

Produktové novinky, vlajkové lodi i doprovodný program na stáncích. Výstavní sál bude mít opět co nabídnout. Téměř čtyřicítku stánků na ploše doplní tři samostatné výstavní sály značek Epson, AOC/Philips a Lenovo.

Na stáncích i v sálech vás navíc čeká spousta zábavy. V sále Epson vám namíchají osvěžující drink, v sále AOC/Philips si vychutnáte výbornou kávu od baristy a pivo přímo z šasi počítače si můžete načepovat v sále Lenovo.

5# Dárky i tombola

Pokud za námi dorazíte do Prahy, domů rozhodně neodejdete s prázdnou. Prvních 200 účastníků obdrží konvici Xiaomi Mi Electric Kettle, v průběhu dne si pak můžete zasoutěžit o ceny na vybraných přednáškách a na konci dne tradičně vyhlásíme také výherce tomboly. Spousta dárků na vás čeká také na stáncích značek. V sále Lenovo si například můžete zasoutěžit o hlavní cenu v hodnotě 80 tisíc korun.

A co můžete vyhrát? Na přednáškách se můžete těšit například na klávesnici Fujitsu, tiskárnu štítků Brother, foťák Canon nebo Windows licence. V hlavní tombole pak budete soutěžit třeba o monitor Philips, projektor Epson, tiskárnu HP a Brother, chytré hodinky Garett, licenci od Bitdefenderu a spoustu dalšího.

6# Koncentrace odborníků

Zástupci padesátky světových IT značek, produktoví manažeři z eD a stovky odborníků z oboru se sejdou na jednom místě. Příležitostí pro neworking i prohlubování obchodních vztahů tak bude opravdu více než dost. Už víte, s kým se na konferenci chcete potkat?

7# Panelová diskuze

Kromě odborných přednášek pro vás chystáme i oblíbenou panelovou diskuzi. O tématu Distribuce a služby budoucnosti budou diskutovat hlavní představitelé firem ze skupiny eD group. Navíc nás čekají také dvě speciální přednášky společností DNS a E LINKX.

8# Archiv přednášek

Jak jsme již prozradili, všechny přednáškové sály jsme vybavili speciální technikou, která zajistí živý přenos všech přednášek z programu. Díky tomu bude dostupný také online archiv. I po skončení konference se tak budete moci k jednotlivým přednáškám vracet ještě několik týdnů po akci…a žádná informace už vám neuteče.

9# eD reportérka Hanka

Zajímavé rozhovory, představení novinek na stáncích, pohled do zákulisí i aktuální informace z místa dění…

Nasajte atmosféru konference, i když jste se připojili na dálku. Vysílání přímo z Prahy pro vás chystá eD reportérka Hanka Koutná. Stream jejích vstupů najdete na konferenčním webu.

10# Konferenční web

Všem známé prostory konferenčního webu na adrese edworld.cz opět nabídnou živé vysílání z přednáškových sálů i přenos vstupů eD reportérky. Přehledně a na jednom místě, a to včetně archivu přednášek po skončení akce.


Registrace pro fyzickou účast na konferenci uzavíráme v úterý 11. října. Po uzavření registrací se stále můžete připojit k online vysílání. Přijdete však o výhody, které s sebou účast na fyzické konferenci nese.

Všechny informace a novinky o konferenci eD WORLD můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edworld22.