eD WORLD online: Výstavní sál přinesl 15 virtuálních stánků

193

Nejnovější produkty, aktuální promoakce, zajímavá videa, produktové listy a spoustu dalšího. To vše mohli diváci najít ve výstavním sále podzimní konference eD WORLD online. K vidění bylo celkem 15 virtuálních stánků a i tentokrát přinesly řadu novinek.

Značky jako Samsung, Canon, Intel, Brother a další mohli účastníci konference potkat v nově „zrekonstruovaném“ výstavním sále. Na jednotlivých virtuálních stáncích se objevily produktové novinky z portfolia značek i top produkty v nabídce, a výstavní sál navíc opět přinesl nové funkcionality i vylepšený vzhled.

Co konkrétního výstavní sál nabídnul? Přinášíme vám malou ochutnávku.


Připravili jsme 15 virtuálních stánků:

Zástupci světových IT značek na stáncích představili své produktové novinky a přinesli spoustu užitečných informací. Ve výstavním sále mohli diváci navíc potkat také stánky 2 v 1, které se zaměřily na více divizí. Ty pro diváky připravily značky Canon, HP nebo Samsung.

Součástí výstavního sálu byl tradičně také Mediální koutek ze stáje eD, který nabídnul informace o projektech Otestováno eDéčkem a magazín eDéčko. Novinkou byl pak stánek Mluvii.com.

Zajímavost: Do dnešního dne jsme zaznamenali přes 3.300 návštěv stánků na stránce www.edworld.cz.


Vylepšený vzhled i obsah

Náš výstavní sál prošel povedenou rekonstrukcí. Tedy přesněji – kompletním redesignem. Ten byl znát nejen napříč celým sálem, ale také uvnitř jednotlivých stánků.

V rámci těch došlo k přeuspořádání funkcionalit i přidání nových. Výsledkem je tak modernější, přehlednější a obsahově nabitější stánek.

Kromě úvodního slova a důležitých kontaktů návštěvníci na stáncích našli produktové novinky, aktuální promoakce, zajímavé odkazy, produktové materiály nebo videa.

Úplnou novinkou pak byl interaktivní chat na vybraných stáncích, který nabídnul možnost spojit se se zástupci značek napřímo. Nechyběly ani ankety, díky kterým si diváci mohli zasoutěžit o zajímavé ceny značek.

Zajímavost: U nejoblíbenějších stánků jsme zaznamenali téměř 500 návštěv. Doposud nejnavštěvovanějším je aktuálně stánek značky Intel.


Co by vám rozhodně nemělo uniknout?

Specialista na kyberbezpečnost: Avast

Kyberbezpečnost nebyla pouze tématem naší panelové diskuze. Specialisty na bezpečnější svět technologií mohli návštěvníci najít také v našem výstavním stále, konkrétně na stánku značky Avast. Na tom našli informace o antivirové ochraně všech zařízení a dat nebo o platformě spravovaného zabezpečení firem Business Hub.

Stánek nabídnul spoustu materiálů ke stažení, představení konkrétních produktů i řadu zajímavých videí.


Představení videokonferenčních řešení: Logitech

Poznejte budoucnost videokonferencí. Seznamte se s novou generaci elegantních a jednoduchých řešení pro každý prostor, kterou na svém stánku představili zástupci značky Logitech.

Ti se zaměřili především na zařízení pro videokonference z řady Rally Bar (Rally Bar mini, Rally Bar, Rally Bar Plus) a více prozradili také o kameře pro snímání tabule Logitech Scribe vhodné pro školství.

Premiéru s představením Logitech Rally Bar zažila také nová videorecenze Otestováno eDéčkem.

Nováček na eD WORLDu: Mluvii.com

Společnost Mluvii jste poznali již díky přednášce v edukativním sále. Kromě toho však značka připravila také virtuální stánek s přehledným představením svých služeb. Přímo na stánku najdete informace o komunikační platformě Mluvii, materiály ke stažení přibližující fungování služby nebo video shrnující její výhody a představení v praxi.

Zjistěte více o fungování platformy, která přináší interaktivní komunikaci se zákazníky napříč prodejními kanály.

eD WORLD je stále online! Stránky www.edworld.cz mají i nyní co nabídnout a pokud jste je ještě nestačili navštívit, máte příležitost.


Střípky z podzimní konference eD WORLD online