Novinka v portfoliu eD: Síťová řešení značky Rujie Networks

68

V průběhu května se nabídka síťových řešení v eD rozšířila o značku Reyee. V jejím portfoliu najdou klienti produkty pro domácí i firemní využití, jako jsou Wi-Fi, routery, switche a další. Ty jsou již nyní dostupné na českém i slovenském eD SHOPu.

Skupina Ruijie Networks patří mezi lídry v oblasti informačních a komunikačních technologií. Na český trh nedávno uvedla novou značku Reyee, která rozšiřuje nabídku o široké spektrum síťových zařízení. Tuto novinku najdou zákazníci od května také na našich e-shopech.

Router Reyee RG-EW1200G PRO Dual Band Gigabit je navržen pro byty, obytné budovy nebo malé obchody.

Reyee se zaměřuje na kvalitní a cenově dostupná řešení, která kombinují pokročilou technologii s uživatelskou přívětivostí. Nabídka zahrnuje Wi-Fi přístupové body, switche, podnikové routery a domácí wifi routery, které podporují cloudovou správu a mají českou aplikaci pro snadné nasazení i správu,“ přiblížil produktový manažer Tomáš Mžik, který se o značku v eDéčku stará.

Nabídka dle jeho slov dokáže pokrýt potřeby zákazníků od menší SOHO sítě až po komplexní enterprise řešení. Pro domácnosti nabízí řadu Wi-Fi routerů vhodnou pro stabilní a rychlé připojení, na podnikové úrovni jde pak o rozsáhlou škálu produktů, včetně pokročilých zařízení zvládajících velké objemy dat.

„Za sebe bych vypíchnul dva produkty. Pro domácnosti je to router Reyee RG-EW1200G Pro Dual Band, který nabízí rychlé a stabilní připojení zabalené do stylového vzhledu. Pro firmy pak switch Reyee RG-ES206GC-P, inteligentní cloudové zařízení, které poskytuje špičkovou technologii, šetří energii a snižuje náklady.“

Model Reyee RG-ES206GC-P Smart mananged PoE switch pro podnikové využití nabízí pohodlné možnosti ovládání a správy.

Velkou výhodou jsou možnosti správy jednotlivých zařízení. Lze je spravovat prostřednictvím sofistikovaných cloudových řídicích systému Ruijie.

Ty umožňují efektivní a centralizovanou správu sítí, zjednodušují implementaci a údržbu a poskytují pokročilé analytické nástroje pro monitoring a optimalizaci. Představení nástrojů najdete na českém YouTube kanálu značky.


Více informací o nabídce a produktech Reyee (Ruijie Networks) poskytne produktový manažer Tomáš Mžik:+420 703 433 981, tmzik@edsystem.cz.