Start roku s HPE. Uspořádali jsme Blitz Day i lyžovačku

29

Partneři jsou nejcennější komoditou, za tím si HPE stojí. A svá slova dokládá činy. V lednu značka uspořádala ve spolupráci s eD hned dvě partnerská setkání. V ideálním poměru byznysu a zábavy jsme se zaměřili na novinky z portfolia i utužení vztahů na horách.

Začátkem roku se prostory naší ostravské pobočky zazelenaly. Ve čtvrtek 18. ledna jsme si užili tradiční HPE Blitz Day.

Novinky napříč portfoliem produktů i služeb představili Jan Fouček, Pavel Strašlipka a Jan Zeman z HPE. K dominantním tématům jejich přednášek patřily nové servery jedenácté generace, storage z kategorií MSA a Alletra nebo výhody služeb iQuote a FlexOffers. Celodenní školení zpříjemnila společná snídaně, oběd a bohatý raut. Ať už fyzicky či online, informacemi nabité akce se zúčastnila více než čtyřicítka kolegů nejen z řad eD HPE týmu a obchodníků.

O necelý týden později jsme se sešli znovu, tentokrát na horách. V hojném počtu dvaceti účastníků jsme ve středu 24. ledna vyrazili do skiareálu Bílá v Beskydech. Na svahu se potkali zástupci HPE, kolegové z eDéčka i významní klienti, aby utužili vztahy a načerpali inspiraci pro spolupráci v dalším období. A přestože počasí ovládl déšť, nikdo si příležitost pokořit sjezdovku ujít nenechal. Děkujeme za další podařený ročník a těšíme se na lyžích zase v lednu 2025.