Co nového přináší svět serverů Fujitsu?

51

Fujitsu je ve světě známé pro svou inovativnost a kvalitu. Servery značky jsou vhodné pro firmy všech velikostí, které hledají ideální řešení malých systémů i datových center. Nyní Fujitsu přináší na trh speciální nabídku. Promo bundly kombinující vynikající výkon, široké možnosti rozšíření a exkluzivní cenové podmínky.

Vyzpovídali jsme proto produktového manažera eD Milana Bezstarosti. Ten nám přiblížil detaily nabídky a odpověděl na nejzásadnější otázky z oblasti Fujitsu serverů.

Na otázky odpovídá Milan Bezstarosti, produktový manažer pro značku Fujitsu

Co zákazníkům přinese akce s promo bundly?

Především okamžité použití, výjimečnou cenu a skladovou dostupnost. Bez ohledu na to, zda dáváte přednost modelu tower, kompaktnímu šanon serveru nebo rackovému provedení, vždy budete příjemně překvapeni. Fujitsu servery vybavilo výkonným procesorem Intel Xeon 2388 s osmi jádry, dvěma 32GB RAM moduly a dvěma 1,9TB SSD SATA disky s podporou HOT SWAP. Samozřejmostí je možnost dalšího rozšíření. K tomu všemu je zde možnost vzdálené správy IRMC s grafickým rozhraním a volitelné rozšíření o sekundární zdroj.

Pokud si zákazníci nevyberou, mohou získat speciální cenu jinak?

Fujitsu nabízí speciální slevy i na ostatní skladové servery pro své dealery – prostřednictvím portálu SDC. Stačí se pouze zaregistrovat, uvést v žádosti koncového uživatele a můžete žádat o výhodné ceny. Ti, kdo jsou se mnou již v kontaktu, mohou odkaz najít v mé e-mailové podpisové patičce. No a pokud jsme si spolu ještě e-mail nevyměnili, neváhejte mě kontaktovat (mbezstarosti@edsystem.cz). Rád vám s registrací i vyřízením žádosti pomohu.

Jak rychle je vůbec možné dodat Fujitsu server?

Sklad eD je bohatě zásoben. Naleznete u nás kolem 200 kousků jak jednoprocesorových, tak dvouprocesorových serverů, které průběžně doplňujeme, stejně jako promo bundly z výše uvedené akce. Zaměřuji se především na výkonnější konfigurace s osmi jádry a benchmarkem procesoru 23 500. Kromě promo konfigurací je možné objednat i speciální konfigurace na zakázku s dodacími lhůtami kolem 27 dnů.

Jaké záruky poskytuje Fujitsu k zakoupeným serverům?

Značka poskytuje širokou škálu servisních balíčků, od základní jednoleté záruky přes tříletou až po záruky s garantovaným ukončením oprav do čtyř hodin včetně víkendů. Já osobně vždy doporučuji zakoupit rozšíření záruky, nejlépe na pět let s opravou u zákazníka. Lze ji následně v průběhu záruky dále prodloužit – třeba až do konce životnosti modelové řady, což je obyčejně osm let.


Fujitsu je připravené i na specifické požadavky
Pro nejnáročnější dealery, kteří hledají přesně specifikované řešení přizpůsobené potřebám koncových zákazníků, nabízí Fujitsu webový konfigurátor. Nástroj umožňuje uživatelům volit z nepřeberných možností konfigurací, ať už jde o víceprocesorové servery, záložní systémy nebo disková pole.