Dusíková show, kolo štěstí, prosecco? Zjistěte, jaké zajímavosti na eD EXPO chystáme

319

To, že o novinky z IT světa nebude na konferenci nouze, je více než jasné. Kromě toho vás však na eD EXPO čeká spousta zábavy a zajímavostí. Výstavní plocha i letos nabídne pro každého něco.

Osvěžující drinky, herní ráj, kávové dýchánky, kolo štěstí nebo třeba dusíková show? Máme vše! Doprovodné aktivity jsou prostě naše „guilty pleasure“, níže tak najdete přehled těch nejzajímavějších.

PS: Těšit se můžete tradičně také na spoustu dárečků a cen. Mimo jiné – prvních 100 účastníků konference si odnese herní podložku Asus.


► Dusíková show ASUS

Více, co je to overclocking (přetaktování)? Zjistěte to na stánku Asus, na který zavítá zkušený „Overclocker“ s tekutým dusíkem.

Uvidíte komponenty Asus v akci (Maximus Z790 Apex, Intel Core i7-14700KF, G.Skill Trident Z5 DDR5 RAM 7600 MTs) – a jejich přetaktování za metu frekvence 7 GHz a možná ještě dále.

A chladit nebudeme pouze počítače – energy drink vychlazený tekutým dusíkem (o teplotě -196°C) si můžete dát i vy.


► Gamingová zóna

Gameři si opět přijdou na své. Našlapané herní počítače, monitory a příslušenství najdete na stáncích několika značek. Herní zónu se soutěží chystá LYNX, gamingový koutek s 3D monitorem najdete u Lenova, na stánku Epson si zahrajete proti profíkovi z esportového týmu a u Samsungu uvidíte Odyssey NEO G9 – první duální UHD monitor na světě. A pokud vám to ještě nestačí, zapařit si můžete i na stáncích Dahua a Asus.

Stavte se na stánek Samsung a prohlédněte si největší herní monitor na světě – Samsung Odyssey NEO G9.

► Foto na památku s Canon Selphy

Na stánku Canon najdete novinky i oblíbené srdcovky z oblasti foto tisku, inkoustového tisku i fotoaparátů. Mezi produkty se mimo jiné objeví šestibarevná single-ink foto tiskárna Pixma TS8750 nebo bezzrcadlovky s řadou objektivů.

Návštěvníci si mohou vyzkoušet tisk fotek na zařízeních Canon Selphy – vytištěné fotografie si odnesou na památku.


► Zóna Xerox

Zóna Xerox na naší konferenci prostě chybět nesmí. Nepřehlédnutelná barevná expozice na vás bude čekat ve foyer u vstupu do výstavního sálu. Co v ní najdete? Téměř celé portfolio A4 multifunkčních zařízení Xerox včetně premiéry novinky B625. A Xerox opět připravil něco speciálního…zastavte se v zóně a namíchejte si svůj ovocný drink za pomocí rotopedu. Jste zvědaví? My taky!


► Vyhrajte v kole štěstí nebo tombole

Soutěžte o zajímavé ceny na kole štěstí Verbatim – vytočit si můžete třeba tracker My Finder. Hodnotné ceny ale můžete sbírat po celý den, a to na přednáškách vybraných značek – například na přednášce Fujitsu se bude hrát o server Primergy TX1310M5 v hodnotě 16 tisíc korun.

Nebude chybět ani závěrečná tombola – do té se zapojíte vyplněním slosovacího lístku, který obdržíte při registracích. Z cen si určitě vyberete (Epson projektor, hodinky Garett, All-in-One počítač HP, tiskárna Canon Pixma, ultralight spací pytel Naturehike a další).


► Bublinky, drinčíky, kávičky

Byznys odložte na chvíli stranou. Konferenci si musíte především užít! Volné chvíle si zpříjemněte třeba v sále HP, kde na vás čekají bublinky v podobě vychlazeného prosecca, nebo v sále Epson, ve kterém vám profesionální barman namíchá osvěžující alko i nealko drinky. A kam si zajít na kávu? Tradičně do sálu AOC/Philips nebo HP.


► Chytrá domácnost Tesla Smart

Usnadnit si každodenní činnosti a šetřit náklady na energie? To není sen, ale chytrá domácnost.

Ať už jste fandové chytrého bydlení nebo o tomto trendu teprve zjišťujete více, na stánku společnosti Tesla Smart se můžete nechat inspirovat. Zjistíte, jak takový smart home vypadá, jak ho ovládat a kde vám pomůže. Osahat a vyzkoušet můžete i konkrétní produkty z portfolia.

Žhavá novinka od Apple: Vyzkoušejte si největší high-tech novinku v podobě brýlí Apple Vision Pro. K vyzkoušení bude dostupná po celý den na stánku Tesla Smart.

Všechny informace a novinky o konferenci eD EXPO můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edexpo24.