CHiQ: Inteligentní a prémiová elektronika

144

Vybrat to správné spotřební zařízení může být v dnešní technologické době oříšek. Zejména když se jedná o kvalitní televizor či monitor. Značka CHiQ představuje spojení moderních technologií s cenovou dostupností.

Při výběru televize či monitoru hraje bez debat klíčovou roli kvalita obrazu. Ohromující zážitek z podívané přináší široká škála obrazových technologií. U produktů CHiQ můžete vybírat z QLED a LED televizorů – u mnohých z modelů s 4K Ultra HD, nebo 75Hz monitorů.

Ty nabízejí prvotřídní kontrast, barvy a jas obrazu, což je zásadní při sledování oblíbených seriálů a filmů i při hraní her. Dokonale vyniknout obrazu dá navíc bezrámečkové provedení. Zapomenout nesmíme ani na zvuk, který uživatele vtáhne do děje. CHiQ využívá špičkové technologie Dolby Audio a dbx-tv, které místnost zaplní zvukem a doslova vás pohltí.

Značka jednoznačně drží krok s moderními technologiemi. Chytré televize fungují na systému Google TV nebo Android 11. Díky tomu si můžete užít nespočet funkcí, populárních aplikací, streamovacích služeb nebo TV ovládat jen hlasem. Připojením k internetu lze pak jednoduše procházet oblíbené webové stránky, videa i sociální sítě.

CHiQ však nejsou jen televize a monitory. V jejím portfoliu najdete také ledničky, mrazáky, minibary nebo pračky. Největší výhodou značky je cenová dostupnost produktů a také prodloužená záruka čtyři roky na všechny televize. Kvalitu a odbornost každoročně potvrzují různá ocenění jako Red Dot Award, IFA Innovation Award či Plus X.


Věděli jste, že značka CHiQ…

  • spadá pod mateřskou společnost Changhong, které patří 11. místo mezi 100 nejlepšími čínskými společnostmi s elektronikou?
  • patří k nejrychleji rostoucím značkám na našem trhu?
  • představila nové kompresorové minibary se zárukou 12 let?
  • ročně v Nymburku zkompletuje 1 milion televizí?

Více informací o produktech značky CHiQ poskytne produktový manažer:
Vojtech Vavrečka | t: +420 724 222 096 | e: vvavrecka@edsystem.cz