Stali jsme se oficiálním distributorem značky Poly

329

eD rozšířilo nabídku o kompletní portfolio značky Poly. Produkty specialisty na zařízení pro audio a video konference najdou zákazníci od 1. listopadu v eD SHOPu na českém i slovenském trhu.

Oficiální distribuce se vztahuje na kompletní portfolio produktů značky Poly. Na našem e-shopu se tak v průběhu následujících týdnů začnou postupně objevovat zařízení určená nejen pro videokonference, například kamery, headsety a další.

Mezi produkty, které zákazníci najdou na eD SHOPu, je i řada sluchátek Poly Voyager. Ta je ukázkovým příkladem sluchátek pro práci i z hlučnějšího prostředí – od home office přes sdílené kanceláře až po kavárnu.

Nízká váha, perfektní ergonomie, dlouhá výdrž a spousta vestavěných technologií zaručí, že uživatel už jiný headset pro svou práci potřebovat nebude. Díky technologii Acoustic Fence neuslyší protistrana nic než vás a hybridní ANC zaručí dostatečnou míru filtrace okolních zvuků. Sluchátka navíc přinášejí skvělý zvuk i pro poslech hudby,“ doporučil produktový manažer Daniel Sojka, který o portfolio Poly v eD pečuje.

Zároveň nalákal i na další zařízení, na která se mohou v blízké době klienti těšit. Poly Studio je zase perfektní volbou mezi USB kamerami pro větší domácí kancelář nebo menší zasedací místnost. Zařízení kombinuje kvalitní reproduktor, trojici vestavěných mikrofonů s technologií potlačení hluku a 4K kameru s automatickými úpravami záběru,“ přiblížil svého favorita mezi kamerami.

Poly se v letošním roce stala součástí společnosti HP. Kombinace dvou silných značek vznikla ucelená nabídka řešení pro práci na dálku. HP si klade za cíl poskytnout zákazníkům kompletní ekosystém zařízení, software a služeb pro vyladěné kanceláře i home office.


Více informací o produktech z portfolia Poly poskytne produktový manažer Vojtěch Kostka: +420 703 433 990, vkostka@edsystem.cz