Rozšířili jsme distribuci značky Asus o nové kategorie

136

Nabídka eD se rozrostla o produkty z kategorií počítačů, notebooků a All-In-One zařízení Asus. Na oficiální distribuci pro český trh jsme se se společností Asus dohodli začátkem října letošního roku.

Spolupráce eD se značkou Asus trvá již řadu let, začátkem října však došlo k jejímu výraznému posílení. eD system získal kontrakt pro oficiální distribuci commercial a consumer produktů. „Velmi si vážíme důvěry, kterou jsme získali v rámci rozšíření dosavadní spolupráce o nový kontrakt,“ vyjádřila se produktová manažerka Klára Macháčová, která o značku Asus v eD pečuje.

Již dříve mohli zákazníci vybírat z kategorií komponentů Asus, nově na našem e-shopu najdou také nabídku desktopových počítačů, notebooků a All-In-One zařízení značky. „Nicméně po Novém roce bude dostupná kompletní nabídka celého portfolia, a to včetně consumer produktů“ deklaruje produktová manažerka.

„Když se řekne ASUS, představím si nejnovější technologie a inovace. Za zmínku z rozšířené nabídky stojí určitě Asus ExpertBook B5 Flip přinášející maximální flexibilitu a výkon, který mohu jen potvrdit, jelikož sama tento notebook používám,“ přidala na závěr své doporučení Klára Macháčová.

Společnost ASUS byla založena v roce 1989 a dnes je nadnárodní společností známou především pro svůj vizionářský přístup. Navrhuje a buduje inteligentní technologie nové generace, které poskytují neuvěřitelné zážitky a vylepšují životy lidí po celém světě. A jak sami zástupci společnosti uvádí, jejich snem je snaha o vytváření bezstarostného a radostného digitálního života pro všechny uživatele.


Více informací o commercial a consumer produktech z portfolia Asus poskytne produktová manažerka:
Klára Macháčová | t: +420 703 433 914 | e: kmachacova@edsystem.cz