Očima produkťáka: Vstupte do světa skenování a inovací

126

Epson představil novou řadu skenerů, která změní váš pohled na práci s dokumenty. Nezáleží na tom, zda jste v malé kanceláři, pracujete z domova nebo potřebujete efektivní řešení pro svůj podnik. Skenery DS-C330, DS-490, ES-C320W a ES-C380W nabízejí malé rozměry, špičkový výkon i technologii ochrany papíru, úsporu energie a mnoho dalšího.

Připravte se na skenování s novou generací produktů, která vychází vstříc potřebám digitalizace, reaguje na kancelářské výzvy související s rozšířením hybridní práce a cílí na sdílené pracovní prostory, menší kanceláře a pracoviště s omezeným místem. Produkty přinášejí jednoprůchodové oboustranné skenování s rozlišovací schopností 600 dpi, rychlost čtení až 40 barevných stran za minutu a automatický podavač na 20 stran. Navíc je až 30 procent výrobního materiálu tvořeno recyklovaným plastem.

Digitalizujte cokoli vás napadne

Modely jsou extrémně všestranné. Pomohou digitalizovat dokumenty od různých druhů karet přes doklady až po dlouhý papír a formát A3. Díky ochranné obálce lze skenovat i cestovní pasy a brožury do tloušťky až pět milimetrů. S funkcemi pro vylepšení obrazu, jako je zvýšení ostrosti textu, oprava přehybů, trhlin či stínů a odstranění děrování, získáte vždy kvalitní výsledky.

Dualita vytváří kompaktnost

Skenery nové řady DS a ES nabízejí dva režimy výstupu papíru – přímé dráhy a otáčení do tvaru U. Lze je snadno přepínat i během provozu, což umožní vytvářet různé formáty souborů, včetně jednoho souboru PDF. Při volbě režimu U-dráhy je skenování papíru možné i bez nutnosti rozšiřovat instalační prostor zařízení. Tato flexibilita činí ze skenerů jedinečné produkty vhodné do jakéhokoli prostředí, kde každý ušetřený centimetr na stole hraje důležitou roli.

Další klíčovou vlastností je technologie ochrany papíru. Ta zaručuje, že cenné dokumenty zůstanou v bezpečí při kterémkoli z režimů dráhy skenování. Technologie brání nesprávnému podání papíru – automaticky zastaví zařízení, pokud detekuje dokumenty sešité sponkou nebo vložené nakřivo. Bez obav tak dokážete skenovat cestovní pasy nebo brožury, aniž byste je poškodili.

Propojení na všech frontách

Propojte se s různými zařízeními skrze rozhraní Hi-Speed USB. Skenery jsou kompatibilní se systémy Windows, Mac a Chromebook, nemusíte tedy řešit složité nastavení a integrace. Stačí jednoduše připojit k počítači či mobilnímu zařízení a skenovat. A to třeba přímo do aplikací Microsoft Word, Excel nebo PowerPoint.

Modely řady ES nabízejí i Wi-Fi připojení a kompatibilitu s Android Mopria, Apple Airprint a Epson SmartPanel, díky čemuž získáte ještě větší konektivitu. Zároveň se skenery této řady sdílíte stejné skenovací aplikace, které využívají multifunkční zařízení Epson EcoTank, EcoTank Office nebo WorkForce, a to Epson Scan 2 pro skenování s počítačem a Epson ScanSmart pro mobilní skenování.

A co víc, skenery řady DS mají výkonný software Document Capture Pro, který směřuje naskenované dokumenty do správných cílových umístění, jako jsou síťové složky, e-mailové schránky, USB flash disky či oblíbené cloudové služby typu Google Drive, Dropbox, Evernote a OneDrive pro firmy. Veškeré dokumenty tak budete mít uspořádané a snadno dostupné z libovolného zařízení s přístupem k internetu.

Objevte nový svět skenování, ve kterém jdou inovace, úspornost a ohleduplnost k životnímu prostředí ruku v ruce. Nové skenery Epson jsou tady, abyste dosáhli maximální produktivity i pohodlí, a přitom šetřili čas i náklady za energii.

5 klíčových vlastností podle Michala Bernacika
► Unikátní možnost dráhy výstupu ve tvaru „U“.
► Funkce pro vylepšení kvality skenovaného obrazu.
► Vyrobeno s 30% podílem recyklovaných materiálů.
► Menší rozměry s vysokou výkonností a nízkou spotřebou energie.
► Model ES-380W nabízí přímé skenování do cloudu.


Více informací k produktům Epson poskytne produktový manažer eD:
Michal Bernacik: +420 736 181 559 | mbernacik@edsystem.cz