Microsoft udělil eDéčku cenu pro DPS Partnera roku 2023

53

eD si stejně jako vloni odneslo z vyhlašování cen Device Partner Service (DPS) Partner roku hodnotný titul. Stali jsme se vítězem v kategorii Distributor OEM & FPP Česká republika. Ocenění nám zástupci společnosti Microsoft udělili 12. září v Praze.

Microsoft druhý ročník cen vyhlašoval na akci Channel Connect. Symbolickou plaketu převzal manažer nákupu Oldřich Kožusznik, který má divizi DPS (Device Partner Service) v eD na starost. Společně s ním na akci za eD dorazili i generální ředitel Petr Slouka, ředitel nákupu Jan Novák a obchodní ředitel Tomáš Jungmann.

Tituly svým partnerům předávali manažeři Marcela Křišťánová, Štefan Kutlák a Petr Klement. Udělili je ve třech kategoriích – Autorizovaní distributoři OEM & FPP produktů, Lokální výrobci a Inovátor roku. V poslední zmíněné kategorii zvítězilo eD v roce 2022.

„Zisk druhé ceny v řadě mě těší. Radost mám nejen z obhájení DPS Partnera roku, ale i z kategorie, ve které jsme letos vyhráli. Je to pro nás velké uznání za dlouhodobou spolupráci, které si vážíme, a pro mne osobně je to jakousi pozitivní motivací do dalších let,“ vyzdvihl Oldřich Kožusznik, manažer nákupu pro software v eD.