Novinka v portfoliu eD. Renewd přináší obnovená Apple zařízení nejvyšší kvality s dvouletou zárukou

339

Nabídka eD se opět rozrůstá. Tentokrát jsme posílili segment udržitelných zařízení. V naší nabídce nově najdete obnovené smartphony Apple vysoké kvality a zárukou 2 roky. Na český, slovenský i polský trh je přináší značka Renewd.

Nabídka obnovených produktů Apple rozšířila portfolio eD. Jedná se o cenově dostupné a 100% originální kousky produktové řady iPhone. Ekologickou alternativu na trh přináší značka Renewd.

„Svět repasovaných zařízení má v myslích spotřebitelů často špatný obraz. Je to kvůli firmám s nekvalitními produkty. Důležité je zajímat se o značku, její procesy a certifikace,“ přiblížil oblast repasovaných zařízení Vojtěch Urban, který se o značku v eD stará. „Renewd se pyšní certifikací RecQ od společnosti RCube.org a DEKRA, které nastavuje nové standardy v zajišťování kvality,“ dodal s upřesněním, že certifikace deklaruje schopnost značky dodávat spolehlivou, vysoce kvalitní a ekologicky šetrnou elektroniku.

Právě na vysoké kvalitě nabízených produktů si Renewd zakládá. Použitá zařízení Apple prochází důkladnou kontrolou, vyčištěním certifikovanými odborníky a testováním oficiálním softwarem výrobce. Tím je zajištěný jejich bezvadný technický stav.

Přísné kontroly a použití originálních dílů jsou prevencí proti technickým závadám. Standardem všech zařízení je minimálním kapacita baterie 85 procent, jsou kompatibilní s nejnovějším softwarem, baleny v odolném obalu a nechybí dvouletá záruka, záruční list a certifikovaný nabíjecí kabel. „Jsou to produkty ačkové kvality nabízející skvělý poměr ceny a výkonu,“ dodal produktový manažer.

„Jsou to produkty ačkové kvality nabízející skvělý poměr ceny a výkonu.“

Koupí produktů značky navíc ušetříte nejen náklady, ale i životní prostředí. Z každého prodaného kusu věnuje společnost příspěvek neziskové organizaci WeForest zaměřující se na boj proti globálnímu oteplování, konkrétně na projekty zalesňování.

Více informací o produktech Renewd poskytne produktový manažer eD:
Vojtěch Urban (vurban@edsystem.cz, + 420 724 222 084)