Workshopy eD: Propojili jsme 200 partnerů a jedenáct značek

70

Pobočkové workshopy a networking k jarním měsícům v eD prostě patří. Letos jsme naše partnery navštívili ve třech místech v okolí Brna, Pardubic a Ostravy. Připravili jsme program plný produktových novinek i informací z IT trhu.

Odborné přednášky si v rámci denní části workshopů připravilo jedenáct světových IT značek. Konkrétně k partnerům promluvili zástupci společností any.cloud, Aveli, Brother, Eaton, Epson, Fujitsu, HP, HPE, Lenovo, Microsoft a Xerox. Celkem jsme na workshopech přivítali přes 200 partnerů, kteří v průběhu dne vstřebávali informace z trhu, prohlubovali obchodní vztahy, zasoutěžili si v tombole a večer si užili program plný zábavy, jídla i pití.

Kde všude jsme byli?

  • Čtvrtek 20. dubna: Hotel Sladovna, Černá Hora (workshop Brno)
  • Čtvrtek 4. května: Restaurace pod Kunětickou horou, Ráby (workshop Pardubice)
  • Čtvrtek 11. května: Resort Maják, Soběšovice (workshop Ostrava)

„Jarní sérii workshopů jsme úspěšné zakončili ostravským, v novém prostředí Resortu Maják u Žermanické přehrady. Jsme rádi za vysokou účast prezentujících i klientů a máme radost, že se napříč všemi workshopy nesla příjemná, uvolněná atmosféra. Děkujeme všem, kteří byli jejich součástí, a těšíme se opět na podzim,“ poděkovala partnerům event manažerka eD Martina Brauner.

A jak cesta do regionů probíhala?

Šňůru pobočkových workshopů jsme odstartovali v Černé Hoře v Hotelu Sladovna. Kromě denní části plné přednášek si partneři užili nabitý večerní program. Na své si přišli milovníci piva i bowlingu. Ochutnávku oblíbeného moku svým výkladem obohatil pan sládek, který v zábavném podání přiblížil historii piva i samotného pivovaru.

Na druhou zastávku jsme zamířili do obce Ráby do Restaurace pod Kunětickou horou, kde se večer nesl ve znamení skvělého pití a jídla. Partneři si pochutnali na praseti na grilu a užili si degustaci letitých rumů a čokolády.

Celou štaci workshopů jsme ukončili v příjemném prostředí Resortu Maják u Žermanické přehrady s krásným výhledem na Lysou horu. Počasí přálo a klientům dovolilo posedět na venkovní terase, opéct si špekáčky i probudit sportovního ducha při bowlingu.