Staňte se autorizovaným partnerem HP a užijte si kompletní nabídku produktů

356

Nakupujete u nás produkty HP ale v poslední době je vaše nabídka na eD SHOPu výrazně omezená? Nelekejte se. Důvodem je rozšíření Selektivní distribuce značky HP o kategorie tiskáren a spotřebního materiálu. Pokud tedy nejste u HP registrovaní, na e-shopu uvidíte pouze některé produkty. Stačí se stát Autorizovaným partnerem HP a vaše nabídka bude opět kompletní.

Od 1. 5. 2023 přistoupila firma Hewlett Packard k zavedení Selektivní distribuce pro sortiment tiskáren a spotřebního materiálu, v rámci které může s touto kategorií produktů obchodovat pouze Autorizovaný partner HP. Co to pro vás znamená a jak se jím stát? Připravili jsme krátký souhrn.

Selektivní distribuce se dá shrnout jako soubor pravidel a kritérií, po jejichž splnění může obchodník/firma daný HP produkt nakupovat a prodávat. Pro obchodování s tiskovým sortimentem tato pravidla souvisí s registrací u firmy HP, čímž se stanete Autorizovaným partnerem spadající do sítě Selektivní distribuce.

Kdo je to autorizovaný partner HP? Autorizovaní partneři splňují technické a profesní standardy, které zajišťují řádné uvedení nabídky HP na trh. Mohou klasicky nakupovat a prodávat dalším partnerům a zákazníkům. Tento krok připívá k vyšší ochraně značky HP a dává zákazníkům jistotu, že nakupují originální výrobky od prověřených prodejců.

Pokud jste registraci u HP dosud neprovedli, nebude vám umožněno zboží ze Selektivní distribuce zakoupit. Nabídku produktů ze Selektivní distribuce neuvidíte u žádného z distributorů, tedy ani na našem eD SHOPu.

Chcete i nadále prodávat produkty HP a ještě nejste autorizovaným partnerem?

Pokud chcete být i nadále součástí prodejního kanálu značky, je nezbytné, abyste se u společnosti HP zaregistrovali. Registrace obnáší poskytnutí minimálních kontaktních a identifikačních údajů a přijmutí obchodních podmínek pro autorizované partnery HP, které zahrnují i podmínky selektivní distribuce.

Všechny informace včetně možnosti registrovat se najdete na oficiálních stránkách společnosti HP.

Po provedené registraci a obdrženém potvrzení ze strany HP nám dejte vědět. Stačí předat informaci vašemu eD obchodníkovi a my se již postaráme o to, aby vaše nabídka na eD SHOPu byla opět kompletní.

Společnost HP udržuje selektivní distribuční síť pro distribuci a prodej produktů a služeb HP v Evropském hospodářském prostoru, Švýcarsku a Spojeném království. Autorizovaní partneři musejí splňovat určité technické a profesní standardy zajišťující řádné uvedení nabídky HP na trh.