Značka Creative exkluzivně v distribuci eD

72

eD získalo exkluzivitu pro distribuci značky Creative. Od března letošního roku tak její produkty zákazníkům nabízíme jako jediný distributor v Česku a na Slovensku.

Nabídka značky Creative v portfoliu eD čítá desítky produktů z kategorie reproduktorů, sluchátek, zvukových karet, audio techniky a dalších. Exkluzivní distribuci pro český i slovenský jsme získali k 1. březnu 2023.

„Creative je značka se silnou historií, která světovému audio trhu vévodí již od roku 1981. Většina zákazníků ji může znát například díky zvukovým kartám Sound Blaster, ve kterých v podstatě nemá konkurenci,“ přiblížil produktový manažer Marián Kuzmiak, který o značku v eD pečuje. Díky exkluzivní spolupráci mají zákazníci možnost vybírat z produktů, které jinde na trhu nenajdou.

Značka Creative je světovým lídrem produktů digitální zábavy, kterou pohání pomocí špičkových zvukových řešení jako jsou zvukové karty, reproduktory, sluchátka a další multimediální zařízení. Působí na trzích v USA, Evropě i Asii, kde její základnu tvoří přes 400 milionů uživatelů.

Více informací k produktům značky poskytne produktový manažer:
Marián Kuzmiak (mkuzmiak@edystem.cz)