Program Rising Star: Zpětné bonusy bez závazků od Fujitsu

308

Ještě to nevíte? Japonský výrobce Fujitsu má zbrusu nový, dlouhodobý věrnostní program Rising Star. Partneři v něm sbírají body za své nákupy, které pak vymění za bonusovou slevu v hodnotě až tři tisíce euro.

Každý partner, který nemá stanovené přesné obchodní cíle, má šanci získat slevu v podobě zpětného bonusu. Stačí jednoduchá registrace na partnerském portále, kde okamžitě vidíte body, které jste za daný kvartál za nákup produktů Fujitsu získali. Ty lze v dalším kvartále v rámci programu Rising Star jednoduše proměnit ve slevu. Výše slevy může činit až tři tisíce euro a uplatnit ji můžete až do výše 50 procent hodnoty objednávky.

Orientace v programu je jednoduchá a uplatnění slevy pomocí voucheru hravě zvládne každý. „Jednoduše se registrujete do programu a držíte se hlavního pravidla. Tedy, že body v programu Rising Star jsou uplatnitelné v následujícím kvartále po tom, v němž jste je získali,“ vysvětlil produktový manažer značky Milan Bezstarosti. Zároveň dodal, že v případě jakýchkoli dotazů je všem partnerům k dispozici.

Jak uplatnit získané body?

1. Zaregistrujte/přihlaste se do partnerského portálu, kde získáte přístup k sekcím Small Deal Coaching a Rising Star.

2. Sekce Rising Star vám poskytne informace o bodech, které jste již nasbírali.

3. Abyste mohli body využít pro slevu určité objednávky, stiskněte tlačítko „Vytvořit voucher” a vložte hodnotu, kterou chcete využít. Voucherem můžete zaplatit až 50 procent hodnoty objednávky.

4. Jakmile máte vytvořený voucher, snadno jej uplatníte přímo přes nástroj Small Deal Coaching (pole Project code).

5. S každým nákupem navíc získáváte další body, i pokud při nákupu zrovna používáte voucher.


Více informací k programu Rising Star poskytne produktový manažer Milan Bezstrarosti:
+420 724 222 060 | mbezstarosti@edsystem.cz