eD EXPO23: 10 důvodů, proč si jej nenechat ujít

226

Již za necelé dva týdny, ve středu 22. března, odstartuje letošní eD EXPO. Pokud jste se ještě neregistrovali, zpozorněte! Sepsali jsme deset hlavních důvodů, proč byste o konferenci rozhodně neměli přijít.

1# Formát 2 v 1

Osobně, nebo online? Je to jen na vás, my jsme připraveni na obě varianty! V Praze chystáme tradiční konferenci plnou odborných přednášek, výstavních stánků, produktových novinek, dárků a zábavy. O eD EXPO však nepřijdete ani v případě, že se rozhodnete připojit na dálku. Všechny přednášky budeme vysílat živě online a o tom, co se na konferenci zrovna děje vás budeme pravidelně informovat.

2# Nová platforma + aplikace

Ať už online nebo offline, v obou případech můžete využít naši novou platformu Eventee.

Díky platformě v podobě webové stránky a mobilní aplikace budete mít vše potřebné vždycky po ruce – program, přednášky i důležité informace.

Už jste ji stihli prozkoumat? Pokud ne, mrkněte na náš článek o nové platformě. Najdete v něm jak její představení, tak i tipy k instalaci.

3# Stánky s IT novinkami

Hlavní sál zaplní více než třicítka výstavních stánků. Své produktové novinky představí značky jako APC, Aruba, Avast, Brother, Dynabook, Eizo, Fujitsu, HP, Intel, iGET, Lenovo, LG, Tesla a další. Na ploše o rozloze 1.200 metrů čtverečních vás čeká navíc spousta zábavy. Narazit můžete na herní koutek Samsung, networkingovou zónu Xerox nebo recyklační box u stánku REMA Systém.

4# Sály plné zábavy

Jeden plus tři? Kromě hlavního sálu s výstavními stánky chystají své samostatné sály značky AOC/Philips, Epson a Canon. A tušíte správně, že se opět máte na co těšit.

Jak nejlépe odstartovat svůj den na konferenci? Přeci skvělou kávou! A jak už je téměř tradicí, v sále AOC/Philips si budete opět moci dopřát prvotřídní kávu přímo od baristy. Osvěžující drink si pak můžete nechat namíchat v sále Epson, ve kterém se zároveň můžete seznámit s moderními technologiemi využívanými ve školství.

V sále Canon na vás čekají nejen novinky z oblasti tiskáren a foťáků, ale také míchané drinky nebo špetka popularity.

Objevit se totiž můžete rovnou na titulní straně našeho magazínu eDéčko. Stačí, když se v sále necháte vyfotit a speciální přebal na magazín vám zde rovnou vytvoří i vytisknou.

5# Odborné přednášky

Ve třech přednáškových sálech zazní 24 odborných přednášek. Za mikrofonem se vystřídají spíkři ze značek Avast, Canon, Epson, HP, Intel, Kingston, Lenovo, Microsoft a dalších. A pozor, vše vysíláme živě online! Harmonogram celého dne najdete v programu akce.

6# Pravidelné zpravodajství

Chcete mít přehled o tom, co se na konferenci zrovna děje? Nálož informací přímo z místa dění vás čeká v pravidelných vstupech eD reportérky Hanky, na sociálních sítích i přímo v aplikaci Eventee. Reportáže budeme vysílat online v pravidelných intervalech, a těšit se můžete například na návštěvu sálů Epson, Canon i AOC/Philips nebo stánků Xerox, HP, Samsung a E LINKX.

7# Záznamy z akce

Ani tentokrát nebude chybět archiv přednášek. Díky živému přenosu přednáškových sálů tak budou opět dostupné záznamy všech přednášek, které na eD EXPO zazní. Mezi záznamy najdete i speciální přednášku a vstupy eD reportérky Hanky. Zpětně si je tak budete moci přehrát minimálně ještě měsíc po skončení akce.

8# Speciální přednáška o kyberbezpečnosti

Také letošní ročník eD EXPO přinese speciální přednášku. Celých 30 minut o Kyberbezpečnosti v reálném životě pro vás chystá IT manažer společnosti E LINKX Jiří Polášek. Promluví o největších hrozbách kyberprostoru i o tom, jak se může běžný uživatel chránit.

9# Dárky a tombola

Na své si přijdou také soutěživé duše. A hodnotné ceny si mohou odnést hned několikrát. V průběhu dne na přednáškách vybraných značek, v rámci celodenního kvízu anebo přímo u výstavních stánků.

Jako malou ochutnávku můžeme uvést například LIFEBOOK A3511 na přednášce Fujitsu, roční předplatné antiviru na přednášce Avast, tiskárnu štítků na přednášce Brother nebo projektor Epson, LCD monitor Lenovo, externí SSD SanDisk nebo tiskárnu Brother v celodenním kvízu.

10# Networking (+ networkingová zóna Xerox)

Odborníky z IT branže se to bude v Clarion Congress hotelu jen hemžit. Potkat se můžete se zástupci značek, zákazníky, partnery i s řediteli a produktovými manažery přímo od nás z eD. Networkovat tak můžete v průběhu celého dne, například v zóně Xerox, která nabídne pohodlné posezení nebo zábavu v podobě ping pongu.


Všechny informace a novinky o konferenci eD EXPO můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edexpo23.