Užívejte výhod iQuote, konfigurátoru od HPE

132

Sestavit server tak, aby přesně odpovídal potřebám zákazníka, může znít jako složitý úkol. Díky konfigurátoru iQuote od HPE ale zjistíte, že to není žádná věda. Sestavíte jej online, ze správných a dostupných komponent. A navíc ušetříte čas i peníze.

iQuote je jednoduchý intuitivní nástroj, který umožňuje prodejcům snadnou konfiguraci HPE serverů, datových úložišť a síťových prvků přesně podle potřeb zákazníka. Při konfigurování nemusíte vybírat z tisíce komponentů a ověřovat jejich kompatibilitu.

Konfigurátor nabízí pouze kompatibilní komponenty, kterými můžete vybrané zařízení rozšířit třeba o další procesor, paměť, disky, záruku, média, operační systém či vzdálenou správu. Případně doporučí další součásti tak, aby v konečném výsledku zajistily bezchybný a spolehlivý výkon celé sestavy.

Sleva až 17 % potěší

Velkou předností nástroje iQuote je okamžitá sleva (HPE FlexOffers). Ta se zobrazuje při samotném procesu konfigurace. Její výše je u každého produktu fixní a je přehledně zobrazena přímo u ceny produktu. Sleva finální konfigurace je pak součtem jednotlivých slev komponentů, dostat se tak můžete až na sedmnáct procent z běžné prodejní ceny celé sestavy.

Nedělejte si starosti s termínem dodání

Konfigurátor zrcadlí aktuální počet volných kusů daných komponentů ve skladu eD, nemusíte se tak bát dlouhých dodacích lhůt. Jednoduše můžete vybírat podle svých časových možností. Po dokončení konfigurace stačí nabídku uložit, nechat si ji zaslat e-mailem nebo rovnou objednat. Pokud vyberete ze skladových komponentů, server vám ještě ten den odešleme. U zákazníka tak může být zprovozněn hned druhý den

Stačí jen začít

Pro všechny, kteří upřednostňují možnost sestavit si zařízení z pohodlí kanceláře nebo domova, máme skvělou zprávu. Je to opravdu snadné. V eD SHOPu se k nástroji dostanete rovnou dvěma způsoby. Buďto skrze záložku Konfigurátory -> HPE iQuote (BTO servers & storages) na úvodní stránce nebo skrze možnost Konfigurovat v HPE iQuote přímo u produktu.


iQuote specialista David Karkoška

Máte požadavek, ke kterému není snadné vybrat vhodné zařízení nebo jen preferujete osobní kontakt?

Pak je tu pro vás iQuote specialista David Karkoška. Pomůže vám s výběrem a nabídku vám zašle e-mailem, případně pro vás konfiguraci zablokuje.

Kontaktovat ho můžete u vybraného produktu přímo v eD SHOPu skrze ikonu eD experta v pravém dolním rohu obrazovky.

Svůj požadavek můžete zaslat také rovnou na e-mail: dkarkoska@edsystem.cz či zavolejte na číslo +420 703 433 978.